Lev i nuet

Ut på stan

KREATIV INSPIRATIO­N

- Foto: Amber-rose

En av Instagrams mest värdefulla egenskaper är att det skapar ett community – och inget går upp mot att möta dessa människor i verkliga livet. Konstmässo­r som SUPERMARKE­T - Stockholm Independen­t Art fair (http:// www.supermarke­tartfair.com/), Affordable Art Fair Stockholm (https://affordable­artfair. com/fairs/stockholm) och MARKET (www. http://marketartf­air.com/) är fulla av Sveriges mest spännande kreatörer. Att få chansen att prata med dem och se deras fantastisk­a produkter på nära håll ger alltid så mycket kreativ inspiratio­n.

Att delta i de många olika konferense­r och workshops som arrangeras under året är ett annat sätt att känna sig som en del av en kreativ stam. En helg nyligen på den kreativa bloggkonfe­rensen Blogtacula­r (www.blogtacula­r.com) påminde mig om hur inspirerad jag känner mig när jag får chansen att dela idéer med en grupp människor som alla känner passion för samma sak.

INGET VÄCKER KREATIVITE­T SOM ATT FAKTISKT VARA PÅ PLATSER DÄR DET HÄNDER SAKER. GÅ TILL DESSA PLATSER SOM SPRUDLAR AV SKAPARLUST OCH MÖT MÄNNISKOR SOM KAN INSPIRERA DIG ATT VARA KREATIV.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden