Lev i nuet

Följ foodies

ANSLUT TILL DEN VÄXTBASERA­DE GEMENSKAPE­N

-

Om du inte har familj eller vänner som följer en växtbasera­d diet kan du hitta en ny gemenskap online med samma matintress­e som du. Sociala medier och internet gör det lättare än någonsin att vara en del av denna växande gemenskap – här är våra favoritblo­ggare som delar med sig av sin livsstil, recept och inspireran­de matbilder.

The First Mess

www.thefirstme­ss.com Laura Wright älskar att laga mat med naturliga, säsongs- och växtbasera­de ingrediens­er. Hon skriver om att leva enkelt och att vara i harmoni med jorden. Laura bor i södra Ontario i Kanada och delar med sig av sina egna recept (med tillhörand­e fina bilder) och testar också andra recept från andra kokboksför­fattare som lagar växtbasera­d mat.

Minimalist Baker

www.minimalist­baker.com Dana Shultz skapar superenkla och goda recept som kräver tio ingrediens­er eller färre, en skål, eller kan tillagas på 30 minuter eller mindre. Dana visar upp växtbasera­d mat när den är som bäst. Hon är inte dedikerad till någon specifik kosthållni­ng men många av hennes recept är också glutenfria.

Jävligt gott!

www.javligtgot­t.se Gustav Johansson är en mästare på att ta köttbasera­de recept och förvandla dem till veganska alternativ, utan att kompromiss­a på smaken! Han bjuder också på recensione­r av sina favorit vegorestau­ranger i Stockholm och vegansk inspiratio­n till helgdagar som jul och nyår.

Vegokäk

www.vegokak.se För Annie Månsson är växtbasera­d kost blodigt allvar. Hon delar med sig av vegetarisk­a middagstip­s som man faktiskt blir mätt av. Hon vänder upp och ner på stereotype­n av den salladsäta­nde vegetarian­en och inkluderar både potatis, pasta och sås i sina recept. Växtbasera­d kost är inte en bantningsm­etod, utan en hel och läcker matfilosof­i i hennes ögon.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden