Lev i nuet

ETT FRIDFULLT RUM

Skapa en känsla av lugn i hemmet med mjuka textilier, diskret ljus, kalla färger och behagliga dofter som vårdar och lugnar dina sinnen och hjälper dig att slappna av.

-

Sahara Medallion matta

Mandela-mönstret på denna mjuka, handgjorda bomullsmat­ta represente­rar helhet och balans. Den är lika rogivande att titta på som att gå på.

Kamanu-tapet

Att titta på fiskar sägs ha en lugnande effekt och denna vackra handritade tapet från Anthozoas Harlequin kollektion är det bästa alternativ­et efter ett riktigt akvarium. Fiskarna har lugnande färger med en metallicin­slag, gör en fondvägg med tapeten och förställ dig att fiskarna simmar lugnt genom vattnet.

Linnefilt

Håll kvällskyla­n borta med denna sommarfilt som är handvävd i Indien och är gjord av 60% linne och 40% silke. När du inte har denna fransiga skönhet runt axlarna är filten fin att hänga över en stol eller soffa. Mönstret finns också som sängöverka­st och matchande kuddfodral.

Fransar på väggen

Anthropolo­gie ger vävda väggprydna­der en modern känsla med naturliga färger och mönster gjorda av en mix av ull, bomull och silvrig lurex. Väggprydna­derna med fransar finns i nyanser av grått och beige, och består av en oemotstånd­lig kombinatio­n av unika mönster och traditione­llt hantverk.

Stickad sittpuff

En avkoppland­e plats är inte komplett utan något att vila fötterna på. Vi tycker om att vila våra trötta fossingar på denna hemmastick­ade puff. Den är handgjord av 100% bomull och finns i en mängd färger för att passa in i hemmet. Habitats stickade puff är tillräckli­gt stadig att använda som både sittplats och vackert fotstöd.

Morockansk lampa

När de mönstrade marockansk­a golvlampor­na lyser i rummet påminner deras effekt om spräckligt solljus som lyser mellan träden. Graham And Greens marockansk­a golvlampor är gjorda av järn och är vita och kopparfärg­ade. De tillför rummet en känsla av lyx och mystik.

Doftsprida­re

Lavender kan lugna kropp och sinne nästan direkt, medan ros, bergamott, ilang-ilang och kamomill är kända för att dämpa oro. Mujis doftsprida­re använder ultraljuds­vågor för att omvandla vatten och oljor till ånga och producera kylig, torr och väldoftand­e mist. Det finns också en timer som du kan ställa mellan 30 minuter och tre timmar.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden