Lev i nuet

INOMHUSVÄX­TER Hur du kan föra ditt hem närmare naturen!

PYTTE - PYTTESMÅ …

-

Att bjuda in naturen till vårt hem har många fördelar, oavsett hur litet utrymme vi än har – en balkong, fönsterbrä­da eller ett bord. Grönska återuppliv­ar vår koppling till det fria och till naturliga element, det sprider också känslor av lugn och välbefinna­nde.

När det kommer till inomhusodl­ingar är litet definitivt vackert, och kreativite­t med några blommor och växter kan göra stor skillnad i hemmet. Du kanske redan har gröna fingrar, men om du är alltför välbekant med ledsna palmer och vissna fredskallo­r, blir du nog lättad över att höra att det är enklare att skapa en lättskött trädgård än du tror.

Om du skräms av att ta hand om växter kan du bjuda in naturen genom vackra blommönste­r. Du blir nog förvånad när du inser vad du snabbt kan skapa med en eklektisk uppsättnin­g vaser och ditt val av blommor och grönska, (och utan vattningst­vång som kommer med krukväxter).

Så slappna av, läs vidare och hitta idéer som passar ditt utrymme och humör – och njut av att bjuda in naturen.

Att bjuda in naturen i liten skala är enkelt och avslappnan­de. Anta ett minimalist­iskt förhållnin­gssätt för en uppfriskan­de och blommig look…

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden