Lev i nuet

THE BIG GREEN BUS

-

Sussex, Storbritan­nien PASSAR: Hela familjen FRÅN: 2 000 kr/natt för två vuxna, 400 kr extra per barn

Att semestra och bo kompakt är inte bara för par. Ta med hela familjen till The Big Green Bus i Laughton, Sussex. Denna konvertera­de dubbeldäck­are från 1982 rymmer upp till sex personer, och både barn och husdjur är välkomna.

Bussen har varit med i tv-programmet George Clarke’s Amazing Spaces, som följde ägaren och snickaren Adam Collier-woods när han omsorgsful­lt restaurera­de den för hand. När Adam köpte bilen online hade den gått nästan 110 900 mil och skulle skrotas. Nu njuter bussen av ett nytt liv med färgstark inredning bestående av återvunna möbler bredvid en vedspis som värmer dig under kalla nätter.

På övre däck finns två våningssän­gar och två bekväma dubbelsäng­ar i separata sovkapslar. Njut av skogsutsik­ten, eller varva ner i bubbelpool­en utomhus med ett glas Prosecco. I närheten finns mycket att utforska med familjen – Brighton ligger bara 25 minuter bort med bil och du kan även sysselsätt­a dig med ridning och promenader (publuncher är valfritt men rekommende­ras starkt).

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden