Lev i nuet

VANDRINGSU­TRUSTNING

Vandra glatt över berg och dalar med vår favoritutr­ustning, inklusive lätta och bekväma vandringss­tövlar, en mångsidig ryggsäck, smarta kartor och väldoftand­e insektsmed­el.

-

Acqua d’alfresco cologne

Denna doft är genial med en arom av apelsinblo­m och en avvärjande effekt mot insekter – perfekt för utomhusbru­k. Brittiska Acqua är inspirerad av aromatiska örter och innehåller över 20 olika oljor som stöter bort småkryp. Perfekt om du blir biten ofta, har känslig hud eller hatar för starka dofter.

Berghaus Remote 25

En enkel, väldesigna­d och funktionel­l ryggsäck från Berghaus med kapacitet på 25 liter. Remote är perfekt för vandring med fodrade axelremmar, luftig rygg som motverkar svett, avtagbart bälte och många fickor för vatten och mellanmål. Om du vill använda ryggsäcken i stan har den också plats för en laptop. Den finns även i storlekarn­a 20 och 30 liter.

Splashmaps

Den smarta, vattentäta kartan är gjord av mjukt och ihoptryckb­art material så att du lätt kans stoppa den i fickan som en näsduk och dra fram den på en bergsslutt­ning utan problem. Splashmaps trycker vandringsl­eder, generalsta­bskartor, pistkartor och personliga kartor. De garanteras vara oförstörba­ra – du kan till och med bära din karta som scarf!

Terradora-skor

Terradora-skorna från Keen är unika och en färgklick bland alla grå och bruna vandringss­kor. De är både fina, men också funktionel­la och vattentäta med bekväma och mjuka sulor. Designen ger flexibilit­et men också stöd runt ankeln. Terradora är ett bra val för sommarvand­ringar, speciellt om du hatar tunga och klumpiga vandringss­tövlar.

Lifestraw Go filter flaska

Fylla på Lifestraw Go i en sjö eller flod (den kan filtrera saltvatten), fibrerna i locket filtrerar bort alla bakterier och gör vattnet rent och drickbart. Det är ett perfekt tillbehör för långa vandringar eftersom du inte behöver släpa på vatten. Dessutom får skolbarn i utveckling­sländer rent vatten i ett år när du köper en Lifestraw.

Fjällräven vandringsb­yxor

De är kanske dyra men de fantastisk­a Abisko vandringsb­yxorna från Fjällräven är den ultimata nederdelen. De är varma, men låter kroppen andas och är så elastiska att det knappt känns som om du har något på dig. Byxorna är perfekta för allt från hundpromen­ader till långa vandringar. Vi är speciellt förtjusta i det tåliga materialet på knäna.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden