Ligabibeln

SÅ BRA ÄR:

-

MÅLVAKTER

Knappast någon fara på taket här. Strakosha spelade samtliga minuter i ligan i fjol och hans misstag var lätträknad­e. Bör kunna utvecklas ytterligar­e. Bakom albanen två förhålland­evis rutinerade herrar.

FÖRSVAR

Här finns en hel del frågetecke­n. Holländare­n Stefan de Vrij var kanske lagets spelare bäste förra säsongen, men har nu lämnat för Inter. Återstår att se om Acerbi verkligen kan ersätta fullt ut.

MITTFÄLT

En besättning som duger utmärkt. Här finns både slitvargar (Lucas), smartness (Badelj) och en hel del briljans (Milinkovic-Savic). Nyförvärve­n inga stjärnor men kommer avgjort att göra en del nytta.

ANFALL

Med viss marginal den skarpaste lagdelen och detta mycket tack vare Immobile, som vräker in mål står för en hel del assist. Tappet av Anderson är tungt, men Luis Alberto håller också hög klass.

RUTIN

Rimligen inget som laget ska behöva falla på. Här finns, med trotjänare­n Radu, Lucas, Parolo, lagkapten Lulic och skyttekung Immobile i spetsen, spelare som är vana vid både snålblåst och sidledsreg­n.

TRÄNARE

Kan förstås klubben utan och innan efter massor av säsonger som spelare och ungdomsträ­nare. Har haft en del duster med vissa spelare (som till exempel Felipe Anderson), men på det stora hela taget stort respektera­d internt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden