Ligabibeln

SÅ BRA ÄR:

-

MÅLVAKTER

Kan tyckas vara ett väl snålt betyg, men Olsen måste, trots allt, bevisa sig innan vi far i taket. Och att ersätta Alisson (till Liverpool) är knappast den enklaste uppgiften. Mirante en rutinerad backup.

FÖRSVAR

Gjorde det mer än skapligt i fjol och har av allt att döma inte blivit sämre. Fazio och Manolas två erfarna innerbacka­r, uppbackade av Jesus och nye Bianda. Kolarov en av ligans absolut bästa vänsterbac­kar.

MITTFÄLT

Här finns hyfsat med alternativ och en hel del spännande namn därtill, men något ess i leken har i alla fall inte vi hittat. Det ska, hur som helst, bli intressant att se Pastore i ny miljö.

ANFALL

En mer än anständig uppsättnin­g som såklart leds av skyttekung­en Dzeko. Nye Kluivert en joker med skyhög potential, men är han redan redo?

RUTIN

Här finns ett och annat frågetecke­n (keeper-Olsen är definitivt ett), men överlag är det här en trupp som absolut inte ska behöva duka under för något tr yck. Tvärtom, här finns gott om erfarenhet i (nästan) alla lagdelar.

TRÄNARE

Di Francesco tog över i fjol och har vid det här laget övertygat de flesta om att han är rätt man. Gjorde det superbt när han mycket överraskan­de ledde laget till Champions League-semifinal.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden