Mitt i Mälarö

HÄR ÄR VÅRT NYA TIDNINGSHU­S

Nu har Mälarö Tidning flyttat från Ekerö centrum till Träkvista

- Daniel Cannervik 08-560 314 11 daniel@malarotidn­ing.se

Hittar du inte Mälarö Tidning i centrum längre? Det beror faktiskt på att vi har flyttat. Nu finns redaktione­n i Träkvista i stället. Visste ni att Mälarö Tidning blev en femåring den här veckan? På torsdagen den här veckan var det faktiskt precis fem år sedan det första exemplaret av tidningen hamnade i era brevlådor, den 10 januari 2014.

Och lagom till att tidningen firar femårsjubi­leum blev det också läge att satsa på något nytt. En nytändning i nya lokaler. I mellandaga­rna flyttade redaktione­n från den före detta kafélokale­n i Ekerö centrum till den gula villan intill pizzerian vid Träkvista idrottspla­ts.

Spännande nystart

Från den nya adressen på Tunnlandsv­ägen kommer Mälarö Tidning att fortsätta leverera de viktigaste nyheterna till Mälaröborn­a på papper och digitalt. Precis som vanligt alltså.

Thomas Älgekrans, Mälarö Tidnings vd och ansvarige utgivare, tycker att det känns spännande med en nystart för tidningen efter fem år i Ekerö centrum.

– Vi hade ett avtal på fem år och när det var cirka ett år kvar på avtalet började jag sondera terrängen om det fanns någon annan intressant lokal med likvärdiga förutsättn­ingar. När jag fick beskedet om att huset var ledigt bestämde jag mig ganska omgående, säger han.

– Jag tycker att det är väldigt bra läge längs med Ekerövägen samt att det är väldigt fina rum. Jag tror det kommer att passa vår verksamhet på ett väldigt bra sätt.

Hur kommer flytten att påverka Mälarö Tidnings verksamhet?

– Verksamhet­en kommer inte påverkas något alls av flytten.

Får ett andra plan

Till skillnad från den förra lokalen består redaktione­n nu av två plan på 53 respektive 47 kvadratmet­er.

Kan man fortfarand­e besöka tidningen för att annonsera eller tipsa om nyheter?

– Absolut, det kan man göra, säger Thomas Älgekrans.

Närmaste granne till Mälarö Tidning blir färgbutike­n Colorama som bygger en ny butik vägg i vägg med tidningshu­set och därmed kommer att flytta från Träkvista torg.

 ??  ??
 ?? FOTO: MÄLARÖ TIDNING ?? NYINFLYTTA­DE. Thomas Älgekrans, Jonas Månsson och Daniel Cannervik trivs i de nya lokalerna.
FOTO: MÄLARÖ TIDNING NYINFLYTTA­DE. Thomas Älgekrans, Jonas Månsson och Daniel Cannervik trivs i de nya lokalerna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden