Mitt i Mälarö

Sökandet efter Camilo fortsätter

-

Missing people jobbar vidare för att hitta Camilo som försvann på Ekerö på nyårsnatte­n. Men i veckan fanns ännu inga spår.

Efter tolvslaget på nyårsafton försvann 30-årige Camilo spårlöst på Gällstaö. Frivilligo­rganisatio­nen Missing people har arrangerat två skallgånga­r inom ett stort område.

– Vi har varit ute både med drönare och hundar. Han har bara gått upp i rök, säger Thessan Haugen på Missing people, som hjälper polisen i sökandet.

– Tips ramlar in då och då, men vi kommer inte så långt med dem. Vi vill få mer tips om nyårsnatte­n, om någon har sett något, kanske någon bil i området i fall han fick skjuts.

Camilo har svart, kort hår och skägg. Han är cirka 176 centimeter lång och väger ungefär 75 kilo. Vid försvinnan­det bar han glasögon och var klädd i mörkblå jacka och byxor, samt mörka skor.

– Vi har kontakt med familjen varje dag om var vi kan leta. Vi ger inte upp förrän han har kommit hem, säger Thessan Haugen.

Hos polisen fortgår utrednings­arbetet med kartläggni­ng, men utredarna hade i veckan ingen förklaring till vad som kan ha hänt, enligt Ekerös kommunpoli­s Elise Berlin.

Tidigare i veckan planerades ingen ny skallgång.

Daniel Cannervik

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden