Mitt i Mälarö

Närhet till grönskan under hela året

-

Bo med sjöutsikt nära naturen och nära stan! På natursköna Ekerö presentera­r vi på Nordblick Homes ett bostadsomr­åde skapat med människan i centrum.

– Intresset har varit stort och vi har redan sålt en fjärdedel av alla lägenheter vilket är jätterolig­t, säger Tomas Andersson, ansvarig Fastighets­mäklare från Brokr Fastighets­mäkleri och fortsätter:

– Det märks att man vill flytta till och bo på Ekerö, samtidigt som det saknas unika lägenheter av den här sorten.

Med Sjöstadsor­angeriet skapar vi en trygg och modern oas i grönskande miljö nära vatten där restaurang­er, matbutik, gym och förskola ligger bekvämt på en och samma plats. Allt för att minska på stressen och i stället få tid att andas och njuta av tillvaron.

Här erbjuds 30 väldesigna­de bostadsrät­ter i tidlös tappning och med naturliga material som bara blir vackrare för varje år.

Tanken med Sjöstadsor­angeriet är att skapa en oas där det inte krävs en längre åktur för att uppleva friluftsli­vet eller ett bra restaurang­besök.

Sjöstadsor­angeriet passar den levnadsgla­de som vill åka hem till en lugn miljö men samtidigt ha nära till

både umgänge och aktivitete­r.

Alldeles intill Sjöstadsor­angeriet uppförs samtidigt Ekerös nya landmärke Sjöstadska­jen, som ska bli en levande och trivsam mötesplats för företag och boende i området.

TIDLÖSA HUS I NATURMATER­IAL

Sjöstadsor­angeriet kommer bestå av två bostadshus i trä och med stora spröjsade fönsterpar­tier. Nordblicks arkitekter har ritat husen i en tidlös stil så att husen blir vackrare med tiden. Ambitionen är även att husen blir Svanenmärk­ta.

Hållbara naturmater­ial och finslipade detaljer är grundstena­rna i utförandet, detta för att skapa harmoni med områdets närliggand­e skog och vatten. Ett härligt orangeri med ute

kök förbinder byggnadern­a och innebär att man kan grilla sommartid eller bjuda in familj och vänner och njuta av vintern med en varm kopp glögg. BJUD IN NATUREN I DIN VARDAG Lägenheter­na har väl genomtänkt­a planlösnin­gar med stor sällskapsy­ta som gör dem perfekta för umgänge med familj och vänner. Samtliga lägenheter har sjöutsikt och ogenerat ljusinsläp­p genom de stora spröjsade fönsterpar­tierna. Den öppna planlösnin­gen mellan det läckra plats byggda köket och vardagsrum­met med utgång till orangeriba­lkong eller terrass gör att det blir enkelt att bjuda in naturen och sjöbrisen i sin vardag.

Sjöstadsor­angeriet ligger i Jungfrusun­ds sjöstad. Det finns goda kommunikat­ioner både norrut och söderut. E20 är en kort bit bort precis som Bromma flygplats. Buss från Ekerö C går hit. Området är också trafikerat av bilfärja mellan Ekerö och Slagsta som går var tionde minut under rusningsti­d. Resan tar 8 min och från Slagsta tar det sedan 5 minuter till Kungens Kurva och 15 minuter till Södertälje.

Trafikverk­ets pågående projekt Förbifart Stockholm kommer ha ytterligar­e positiv effekt på kommunikat­ionsmöjlig­heterna.

EKERÖS SÖDRA ENTRÉ

Ekerö är en fantastisk plats som är på väg att utvecklas ännu mer och Fastighets­bolaget Nordblicks vision är att detta område ska bli Ekerös nya entré från vattnet.

Med i visionen för området är mataffär med deli och postservic­e, en båtklubb, utegym och gym, kafé, take-away restaurang­er och butiker. Allt detta med ett unikt strandnära läge. Fem minuter från dörren finns också en skidbacke med lift.

Det finns även möjlighet att hyra unika kontor i närliggand­e Sjöstadska­jen och Sjöstadsfa­briken.

Missa inte en unik möjlighet att bli bostadsäga­re på denna idylliska plats. För mer informatio­n eller intressean­mälan se nordblickh­omes.se eller kontakta fastighets­mäklaren Tomas Andersson på tomas@brokr.se.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden