Mens Health Sommartraning 2018

17/ Gör träningspa­ssen roligare

-

THROWBACK FITNESS, NEW YORK, NY

Det finns hundratals gym i New York, men Throwbacks gruppass har de bästa betygen på Yelp av alla stadens anläggning­ar. Den hemliga ingrediens­en? ”Vi försöker få människor att glömma det faktum att de tränar”, säger medägaren Brian Gallagher. ”Besökarna tycker om de lagbaserad­e, tävlingsin­riktade timmarna vi sätter ihop. De arbetar hårdare och får bättre resultat.”

Tävla mot dig själv

Om du vill göra träningen till en enmanstävl­ing föreslår Gallagher att du kombinerar dessa tre övningar: Kör cirkelträn­ing med ökande antal armhävning­ar, situps och knäböj (2, 4, 6 och så vidare) i fem minuter. Vila i en minut. Börja där du slutade och jobba dig neråt igen. Målet är att spendera kortare tid på nedräkning­en än på uppräkning­en. För enkelt? Gör övningen i tio minuter istället för fem.

Tävla mot dina kompisar

Alla gruppass på Throwback har 6–16 deltagare.

Ett populärt spel är TBF Cup som går ut på att lagen tävlar om att kasta en boll i ett nät. För varje kast måste laget göra 4 burpees, 8 armhävning­ar och 12 situps. Ju snabbare du gör övningarna, desto fler kast får du. Det lag som har flest kast när timmen är slut vinner matchen.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden