Mindfulness 2018

DIN HEMMARETRE­AT

-

En retreat är ett utmärkt sätt att fördjupa din personliga mindfulnes­smeditatio­n och lära dig mer om dig själv. Om du inte vill delta i en organisera­d retreat kan du avsätta en dag eller en halvdag till en retreat i ditt eget hem, med en längre period av avslappnad uppmärksam­het. Stäng av tv, dator och mobil (möjligen med undantag för mobilen om du är orolig för nödsituati­oner) och prova några av de föreslagna aktivitete­rna nedan.

 ??  ?? Sitt och läs eller ägna dig åt andra stillsamma aktivitete­r, som trädgårdsa­rbete. VÄLJ EN LITEN UPPGIFT som behöver göras, som att städa en låda. Var medvetet närvarande medan du utför den. Ägna en timme eller två åt ett kreativt projekt om du har något.
Sitt och läs eller ägna dig åt andra stillsamma aktivitete­r, som trädgårdsa­rbete. VÄLJ EN LITEN UPPGIFT som behöver göras, som att städa en låda. Var medvetet närvarande medan du utför den. Ägna en timme eller två åt ett kreativt projekt om du har något.
 ??  ?? Gör olika övningar i mindfulnes­s, bland dem två längre meditation­er. Ta en promenad eller gör några enkla stretchövn­ingar – inget för ansträngan­de. Ät enkelt och sunt och var medvetet närvarande i måltiden. Avstå från snacks och alkohol.
Gör olika övningar i mindfulnes­s, bland dem två längre meditation­er. Ta en promenad eller gör några enkla stretchövn­ingar – inget för ansträngan­de. Ät enkelt och sunt och var medvetet närvarande i måltiden. Avstå från snacks och alkohol.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden