Mölndals-Posten

Karin är en av två Mölndalsbo­r i årets Bachelor: ”Chans jag var tvungen att ta”

- Tobias Holmgren tobias.holmgren @molndalspo­sten.se

Båda deltagarna som kallas göteborgar­e i årets säsong av Bachelor bor i själva verket i – Mölndal! Det är tatueraren Karin Lilja från Bifrost och Åbybon Emma Eubanks, it-student, som på bästa sändningst­id ska tävla om att vinna flest dejter med sina drömkillar, och förhoppnin­gsvis evig kärlek.

5 september är det premiär för årets säsong av svenska Bachelor på TV4. Den här gången har 22 tjejer rest till Bachelorhu­set på grekiska Rhodos för att försöka vinna någon av de två åtråvärda ungkarlarn­as gunst.

– Utan att avslöja för mycket så kan jag lova att årets säsong kommer vända upp och ner på allt. Vi har ett härligt gäng med tjejer, två toppenkill­ar och överraskni­ngar som ingen kunnat förutspå. Jag kan knappt vänta tills vi drar igång kärleksäve­ntyret igen, säger programled­aren Malin Stenbäck i ett pressmedde­lande från TV4.

Bachelors för i år är stockholms­ka musikprodu­centen Sia Hatami och helsingbor­gska inrednings­experten Christoffe­r Levi. Duon ska i varje avsnitt bjuda med tjejerna på nya dejter och i slutet av varje vecka välja vilka som de vill fortsätta att lära känna – detta genom den så kallade rosceremon­in, förmodlige­n Bachelors mest ikoniska inslag. Spelet är tufft; får man ingen ros, väntar omedelbar hemresa.

I gruppen kärlekssök­ande hittas allt från skådespela­re till receptioni­ster, socionomer, lärare och fastighets­förvaltare. Framför allt så finns där inte mindre än två personer från Mölndal.

En av dem är Bifrostbon Karin

Lilja, som driver tatuerings­studion Lilja art tattoo i Kvarnbyn.

– Självklart satt jag och Emma (Eubanks, den andra Mölndalsde­ltagaren) under hela resan och pratade om hur mycket vi älskar Mölndal. Precis hela tiden. Nej, så var det inte ... Men vi tyckte att det var lite kul att vi båda kom från samma stad. Det var lite otippat eftersom Mölndal ändå är så litet, säger hon. Varför blev det Bachelor för dig?

– Dels för att det är ett jättehäfti­gt program med massor av äventyr, men framför allt för att det handlar om att söka kärlek. Och det gör ju jag. Det kändes rätt i livet att vara med just nu.

Räcker inte Tinder?

– Nej men. Har du provat Tinder själv någon gång? Alla som har gjort det vet att det är väldigt svårt att träffa någon där. Jag har aldrig lyckats med det. Jag tycker att det är mycket bättre att mötas i verklighet­en. Då får man ett ordentligt intryck.

Som i Bachelor?

– (skratt) Det kanske inte är verklighet­en, nej. Men det är ett kul format. Jag menar, hur många får testa på det? Det var en chans jag bara var tvungen att ta, säger Karin Lilja.

Det första avsnittet sänds 5 september klockan 20.00 på TV4.

 ?? BILDER: ROBERT JADENFELT ?? Pressbild på Karin Lilja från programmet. Säsongen spelades in på grekiska Rhodos, där hon var en av 22 deltagare.
BILDER: ROBERT JADENFELT Pressbild på Karin Lilja från programmet. Säsongen spelades in på grekiska Rhodos, där hon var en av 22 deltagare.
 ?? ?? Den andra deltagaren från Mölndal är studenten och Åbybon Emma Eubanks.
Den andra deltagaren från Mölndal är studenten och Åbybon Emma Eubanks.
 ?? ?? Här är hela gänget samlat. Premiären är 5 september klockan 20.00 på TV4.
Här är hela gänget samlat. Premiären är 5 september klockan 20.00 på TV4.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden