Mölndals-Posten

Restaurang och massagesal­ong flyttar in i nya Pedagogen Park

- Elvira Linderot elvira.linderot @molndalspo­sten.se

Vid Pedagogen Park i Mölndal håller en helt ny stadsdel på att växa fram. Nu har fastighets­ägaren Aspelin Ramm gjort klart med två nya företag som ska flytta in i området. – Vår ambition är att skapa det bästa stadsdelsc­entrumet i regionen, säger marknadsch­efen Kristian Höglind i ett pressmedde­lande.

För drygt ett år sedan påbörjades bygget av det första kvarteret i Pedagogen Park. När allt är färdigt kommer stadsdelen bestå av cirka 1 100 bostäder, nya butiker, service, kontor, ett äldreboend­e och en förskola. Samtidigt kommer byggnaden som finns på platsen i dag, där cirka 40 företag håller till, vara kvar.

Sedan tidigare är det klart att det blir en Ica-butik i det nya kvarter som kallas Parkhus 5, och som ska stå klart våren 2023. Nu har fastighets­ägaren Aspelin Ramm tecknat avtal med ett till företag, nämligen Flexmassag­e. De kommer att ha sin massagesal­ong bredvid mataffären.

– Jag känner mig väldigt nöjd med att vi nu börjar fylla lokalerna i gatuplan med en mix av olika verksamhet­er som skapar dynamik och gör den nya stadsdelen till en spännande och attraktiv mötesplats, säger Kristian Höglind, uthyrnings- och marknadsch­ef på Aspelin Ramm Fastighete­r i ett pressmedde­lande.

Flexmassag­e har idag mottagning­ar på flera olika platser i Västsverig­e, bland annat i Mölndals innerstad. Massagesal­ongen i Pedagogen Park kommer bli 114 kvadratmet­er stor och beräknas öppna i maj 2023.

Aspelin Ramm har skrivit kontrakt med ytterligar­e en verksamhet, som ska flytta in i området 2024. Det handlar om Pizzeria Mums, som i dag finns i Krokslätts fabriker. Den nya restaurang­en, som ska ligga i det kvarter som kallas Parkhus 5, kommer ha plats för cirka 100 sittande gäster.

– Vi är väldigt glada över att ha fått ett så stort förtroende från våra kunder som gör att vi kan växa och öppna ytterligar­e en restaurang, säger ägaren David Smith i pressmedde­landet.

I samma pressmedde­lande uttrycker Kristian Höglind på Aspelin Ramm stora visioner för Pedagogen Park.

– Vår ambition är att skapa det bästa stadsdelsc­entrumet i regionen. För att lyckas med det är en viktig del att vi har attraktiva verksamhet­er som kan erbjuda ett brett utbud av lokal service under både dag- och kvällstid. Det bidrar till levande och trygg stadsdel där människor kan bo, arbeta, trivas och må bra dygnet runt, säger han.

 ?? BILD: ASPELIN RAMM ?? I det här huset kommer det bland annat finnas bostäder, en Ica-butik och en massagesal­ong.
BILD: ASPELIN RAMM I det här huset kommer det bland annat finnas bostäder, en Ica-butik och en massagesal­ong.
 ?? ?? Det är i det här huset, Parkhus 4, som Pizzeria Mums så småningom ska öppna en ny restaurang.
Det är i det här huset, Parkhus 4, som Pizzeria Mums så småningom ska öppna en ny restaurang.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden