Mölndals-Posten

Förlust för Lindome på hemmaplan mot Göteborgs SIF

-

Fotboll, division 3 Göteborg A dam: Lindome förlorade mötet med Göteborgs SIF hemma med 0-3 (0-1) i division 3 Göteborg A dam i fotboll på söndagen.

Lindomes tränare Richard Fagerberg kommentera­de matchen:

– Vi spelar bra i stunder, men emellanåt så har vi svårt att lita på vår förmåga. I dessa ögonblick så blir vi vilsna och statiska. Vi förändrar just nu vårt sätt att spela. Vi försöker sätta ett nytt spelsystem. Då är det alltid svårt att lyckas med detsamma. Vi är helt övertygade att spelarna kommer komma in i det och då är vi säkra att vi kommer se skillnad. Vi måste se det på längre sikt.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Göteborgs SIF tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Elin Persson.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Elin Persson träff ännu en gång och ökade ledningen för Göteborgs SIF.

Till slut kom också 0-3-målet genom Beatrice Birkebo som ökade Göteborgs SIF:s ledning i 89:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista. hade problem och låg under med 1-2 efter första halvlek i matchen i division 5 Göteborg B herr i fotboll mot Gambian på Heden. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 4-2 för bortalaget Dalen/Krokslätt.

– Gambian Mix gjorde det svårt för oss. Heden är en svårspelad plan så vi hade svårt att komma upp i nivå. Men vi visar återigen att vi är starka och kan vända matcher trots att vi underprest­erar, tyckte Dalen/Krokslätts tränare Adam Fridell, efter matchen.

Elias Halldin och Gregory Hayes gjorde två mål var för Dalen/Krokslätt. Målen för Gambian gjordes av Ebrima Jatta och Mustapha Minteh.

Gambian har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Dalen/Krokslätt har tre vinster och två förluster.

Med fyra omgångar kvar är Gambian på elfte plats i tabellen, och Dalen/Krokslätt leder serien.

Lördag 17 september 13.00 spelar Dalen/Krokslätt hemma mot Donsö.

Azalea 1-0 lite orättvist då vi har ett bra tryck på dem, men vi kvitterar nästan direkt, mycket rättvist. Resten av matchen tycker jag vi har kontroll och får successiv utdelning. Vi är nöjda med tre poäng och ser fram emot derbyt mot Fässberg nästa helg.

Segern var Hällesåker­s åttonde på de senaste tio matcherna.

Benjamin Ivarsson gjorde två mål och Karl-Magnus Dahlén ett mål för Hällesåker, enda målskytt för Azalea blev Carl Gottfridss­on.

Azalea har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att Hällesåker ligger på tredje plats i tabellen, och Azalea är på femte plats.

Lördag 17 september 11.00 spelar Hällesåker hemma mot Fässberg. i serien, medan IF Mölndal fotboll är på femte plats. herr: I halvtid ledde Lindome matchen på hemmaplan i division 1 södra herr i fotboll mot Oskarshamn med 1-0.

Men i andra halvlek jobbade sig Oskarshamn in i matchen, och kvitterade. Matchens slutresult­at blev 2-2.

Hemmalaget­s båda mål gjordes av Fredrik Johansson Zanjanchi, medan Amer Eriksson Ibragic och Bubacarr Jobe gjorde gästernas mål.

Lindome har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Oskarshamn har en vinst, två oavgjorda och två förluster.

Det här var Lindomes tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Lindome ligger kvar på tolfte plats i tabellen, och Oskarshamn på 13:e plats.

Nästa motstånd för Lindome är Olympic. Lagen möts lördag 17 september 13.00 på Lindevi IP.