Mölndals-Posten

Förlust för Lindome efter sent tapp mot Lindås IBF

-

Innebandy, division 3 Västsvensk­a herr: Trots en stabil insats i två perioder blev det förlust för Lindome hemma mot Lindås IBF i division 3 Västsvensk­a herr i innebandy. Bortalaget Lindås IBF avgjorde i tredje perioden, och vann med 7-2 (1-0, 0-1, 6-1).

Lindås IBF tog ledningen efter 7.25, genom Elliot Södergren på pass av Linus Stenholdt. Det tog sin tid innan något av lagen hittade rätt på nytt. Efter 15.01 i andra perioden slog Christoffe­r Björkman till, framspelad av Daniel Sävhed och kvitterade för Lindome. Lindås IBF förde spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med hela 1-6 och matchen med 7-2.

Lindås IBF:s Elliot Södergren stod för fyra poäng, varav tre mål.

Lindome har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Lindås IBF har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Lindome har nu nio poäng och Lindås IBF har sju poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

I nästa omgång har Lindome Dingle hemma i Almåshalle­n, söndag 6 november 14.00.

herr i innebandy.

Floda spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom mål av Andre Landin, Jesper Hallberg, Isak Net och Elias Holmberg. Det var bara början för Floda. Floda hade övertaget även i andra perioden. Laget gick upp till 5-0 innan Lindome reducerade.

Därefter kontroller­ade dock Floda spelet och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 6-1. Floda vann också tredje perioden 4-2 och matchen med hela 10-3.

Oscar Larsson gjorde tre mål för Lindome. Flodas Daniel Jakobsson hade tre assists.

Floda har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Lindome har två vinster och tre förluster. För tabellens utseende betyder det här att Floda ligger på åttonde plats medan Lindome har tiondeplat­sen.

I nästa omgång har Lindome Kungälv hemma i Almåshalle­n, lördag 19 november 14.00.

Landvetter­s Maja Pehrsson gjorde 1-2 efter 7.54 på pass av Malin Coyle.

Mölndals IBF:s Elin Bergstrand gjorde 2-2 efter 13.30 på pass av Almina Bergstrand.

I tredje perioden var Landvetter starkast och gick från 2-2 till 2-4 genom två snabba mål i slutet av perioden av Tuva Aebischer Skogbäck och Anna Liljeroth och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 03.07 kvar att spela.

Mölndals IBF har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna.

Mölndals IBF har nu sex poäng efter fem spelade matcher, medan Landvetter har tolv poäng efter fyra matcher.

I nästa omgång har Mölndals IBF Dingle borta i Munkedals Idrottshal­l, lördag 19 november 15.00.

Johansson. Och Töreboda hann också ta ledningen, genom Magnus Schlichkru­ll Nielsen. Mölndal var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med hela 0-5 och matchen med 6-2.

Mölndals Simzon Koch hade tre assists.

Töreboda har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Mölndal har två vinster och tre förluster.

Det här betyder att Töreboda ligger på nionde plats i tabellen, och Mölndal är på sjätte plats.

Mölndal tar sig an Hanhals Kings i nästa match hemma söndag 6 november 17.00.