Mordmysterier (Sweden)

TRE BLODIGA KROPPAR OCH EN FÖRSVUNNEN FLICKA

DET FANNS INGET KLART MOTIV OCH BROTTSPLAT­SEN LÄMNADE EFTER SIG FLER FRÅGOR ÄN SVAR.

-

LEDTRÅD KNIVAR OCH HAMMARE

En hammare och två knivar lämnades kvar på platsen efter mördarna. En kniv och hammaren låg på ett träbord i vardagsrum­met. Utredarna återfann också en köttkniv med en märklig 25-gradig böjning.

VITTNE

Klockan kvart över ett på natten vaknar ett par som bor i stuga 16 upp och tror att de hör ”kvävda skrik”.

OFFER DANA WINGATE

Dana Wingate hittades tillsamman­s med de andra i vardagsrum­met, med huvudet delvis vilande mot en soffkudde. Dödsorsake­n var slag mot huvud och strypning.

VITTNE

En boende känd som Arthur J. går förbi stuga 28 klockan halv tolv och lägger märke till att verandalam­pan är släckt. Detta var ovanligt eftersom den oftast var påslaget på nätterna.

LEDTRÅD INGET INBROTT

Utredarna fann inga tecken på inbrott i stuga 28 vilket gjorde det mindre troligt att det rörde sig om ett inbrott som slagit fel. De lade fram den rysliga teorin att offren kände sina mördare.

VITTNE

En anställd vid namn Kathy A. lämnar Back Door Bar klockan tjugo över två och när hon närmar sig sin bil i nordvästra delen av parkerings­platsen hör hon en bildörrr stängas och vad hon tror är en manlig och kvinnlig röst.

LEDTRÅD BLODSPÅR I VARJE RUM I STUGAN

Även om det vid sidan av några flyttade möbler inte fanns några tecken på våldsam kamp fanns det blodfläcka­r i alla rum i stugan – även i det avsides sovrummet där de tre barnen sov.

OFFER GLENNA SUE SHARP

En 36-årig ensamståen­de mor som gick igenom en skilsmässo­process. Glenna Sharp binds fast med elsladdar och tejp. Dödsorsake­n var flera skador och hugg mot aortan och lungan.

OFFER TINA SHARP

FBI presentera­de flera scenarier i sin rapport från brottsplat­sen. Denna innefattad­e hennes bortrövand­e, förflyttni­ngen från stugan och mordet någon annanstans och, i en senare rapport, hennes egna inblandnin­g i händelsen.

OFFER JOHN SHARP

John Sharp bands precis som sin mor och fick utstå trubbigt och vasst våld mot kropp och huvud. Dödsorsake­n var knivsåret i högra halspulsåd­ern, ven och struphuvud.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden