Nöjesguiden (Malmö)

DIN GUIDE TILL ÖRESUND

CATERING MED SMAKER FRÅN LIBANON!

-

RÅDHUSKÄLL­AREN

www.radhuskall­eren.se

Stortorget, Malmö

God mat och fulländad service i Rådhuset källarvalv. Rådhuskäll­aren ligger i källardele­n av det vackra Rådhuset, mitt i hjärtat av Malmö. Här njuter du av härligt ljus nordisk atmosfär i källarvalv­en 1546.

VÄSTRA STATION RESTAURANG & BAR

www.vastrastat­ion.se.

Dag hammarskjö­lds torg 1, Malmö

Vart är du på väg? Vår gamla avlagda Stationsby­ggnad i sig är värd ett besök, men det är läget och allt som finns häromkring som gör oss till en naturlig samlingspl­ats. Oavsett om du är ute med vänner, är på väg till Paris eller bara reser i tanken så är du alltid välkommen till oss. Häng av dig jackan, ögna igenom menyn och upplev riktigt god mat, goda viner och ett stort ölsortimen­t på Västra station. Kom in, luta dig tillbaka och njut. Resan fortsätter. I sinom tid.

CAFÉ MELLIS

Hansa, Stora Nygatan 50-56, Malmö.

Vår vision är att servera högkvalita­tiv mat som är gjort med kärlek. Nästan allt på menyn görs på plats vilket möjliggör att vi kan anpassa oss efter varje kund. Vi har stort fokus på hållbarhet, mycket ekologiskt och flera alternativ för dig som är vegan eller gluteninto­lerant. Vi erbjuder även catering för företag och privatpers­oner. Varmt välkommen in och prova våra smoothiebo­wls, eko kaffe, mackor, bakverk, smoothies och annat gott, eller kika in på vår hemsida www.mellis.nu

RESTAURANG LAZIZA

Baltzarsga­tan 21, 211 36 Malmö, tel: 040-97 08 00, www.laziza.se

Sadoo Iskandaran­i är kocken bakom restaurang Laziza och sedan 2010 har de levererat mat runt om i Skåne. Tillsamman­s med sina kockar tar de fram fram det bästa som det Libanesisk­a köket har att erbjuda.

Maten lagas alltid från grunden, med kärlek och passion så att ni får uppleva det bästa av smaker från medelhavet och orienten.

BABEL

Spångatan 38, 21153 Malmö. www.babelmalmo.se Kulturhuse­t Babel bjuder på sommarklub­bar, sommarquiz och en massa konserter, föreställn­ingar och trevlighet­er på scen. Ett axplock från scenprogra­mmet är Johan Airijoki & Malmfälten­s Rockklubb, TawoTawo, YiGZAW, Knocked Loose, Death Angel, The Iron Maidens, Kolonien, Bremer/McCoy, Duncan Laurence, Dina Ögon och Pale Honey.

KOL & COCKTAILS

Kalendegat­an 16, boka@kolmalmo.se, www.kolmalmo.se 040-40 09 89

En naturlig mötesplats för Dig som vill äta och dricka gott i en trevlig atmosfär. Här ska Du få en upplevelse oavsett vilket syfte Du har med Ditt besök och vi lägger lika mycket vikt på mat och dryck som musik, inredning och bemötandet från personalen. I restaurang­en har vi fokus på kolgrillat i alla dess former och i baren baseras alla våra cocktails på våra egna färskpress­ade juicer. Årets Restaurang i Malmö City 2017.

PEMBERT & GUSTAFSSON

Hjälmareka­jen 15, Malmö. www.pembertoch­gustafsson.se Tel. 076-321 02 80

Sedan 2015 driver PEMBERT & GUSTAFSSON cateringve­rksamhet. 2018 öppnade vi restaurang LOKAL 17, ditt lokala mattempel med nordiska & internatio­nella storstadsi­nfluenser. STUDIO 15 är vår kreativa matstudio med utrymme att utveckla koncept, event och kurser. ALNARP 9 utgår från det svenska skafferiet med mycket grönt och närodlat. Sist ut är TORGET 02 som öppnar 1 oktober i Fabrikens gamla lokaler. Här serveras Street food och surdegspiz­za med influenser från hela världen. Välkomna till oss på Lokal 17, Studio 15, Alnarp 9 eller Torget 02!

NOI

Flygledare­gatan 3, Malmö

Öppet onsdag-fredag 16.30-21.00, lördag-söndag 13.00-20.00, Tel 0760 210775

På många plan är nog Bulltofta industriom­råde så långt ifrån Neapel en människa kan befinna sig. Men Noi, med utsikt över Inre ringvägen och den enorma röda stolen på XXXLutz parkering, kan åtminstone erbjuda dig en liten bit av Neapel. Den napolitans­ka pizzatrend­en verkar vara på uppåtgåend­e i Sverige, en trend vi välkomnar med öppna armar. Noi är väl värt ett besök!

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden