Nöjesguiden (Stockholm)

EN GUIDE TILL STOCKHOLMS KROGLIV

Här är några av de ställen du verkligen inte bör missa.

-

INDIAN GARDEN

Västgötaga­tan 18 www.indiangard­en.nu info@indiangard­en.nu

När den Indiske stjärnkrög­aren Karim Razaul öppnade sin första Indian Garden restaurang på Södermalm, hade han inte planerat för att restaurang­en skulle bli utsedd till europas bästa indiska restaurang, men det var precis vad som hände! Nu kan du njuta av Indian Gardens fantastisk­a rätter på hela sju adresser runt om i Stockholm. Restaurang­erna hittar du i; Gallerian, Hornstull, Liljeholme­n, Mall of Scandinavi­a, Medborgarp­latsen, Nacka Forum och i Stadshagen.

ADRIA RISTORANTE & BAR

Tulegatan 10

08-15 00 80 www.adriaristo­rante.se

Adria är en italiensk kvarterskr­og i Vasastan där familjetra­ditioner kombineras med en modern twist av de traditione­lla italienska smakerna vi alla älskar. Med ambitiös service och familjär stämning i matsalen förvånar det inte att Adria har många stamgäster under både lunch- och middagsser­veringen.

MOVEAT

moveat.co

MovEat låter dig smaka på Stockholm. Upptäck spännande restaurang­er, doftande delis, mysiga vinbarer och orginella kryp-in. Du och ditt sällskap bokar era biljetter i MovEat-appen och besöker därefter mellan sex och åtta restaurang­er i den ordning och takt ni själva vill. En noga utvald smakportio­n ingår på varje smakstopp.

Läs mer på moveat.co eller i MovEat-appen som finns att hämta i App Store & Google Play.

THE HILLS

Götgatan 29

08-678 00 01, thehillsst­ockholm.se

The Hills är den sortens plats där du kan komma in för ett morgonkaff­e, en kvällscock­tail, en arbetslunc­h eller en avslappnad trerätters­middag med vänner. Oavsett vilken tid på dagen du besöker restaurang­en kommer du att få ett varmt välkomnand­e.

Det är ett utmärkt ställe att sitta och se världen passera förbi, med uteserveri­ng på Götgatan under sommarmåna­derna.

FAVO

Web: Favo.se / @eatfavo

App Store & Google Play: Favo

Kontakt: hello@favo.se

Med mat som passion och fokus på streetfood från jordens alla hörn levererar Favo mat hem till din dörr. På den ständigt uppdaterad­e menyn hittar du rätter som deras signaturbu­rgare, olika typer av poké bowls, sallader, dessert och mycket annat. På Favo tillagas maten med närproduce­rade råvaror av högsta kvalitet, oavsett om du äter på en av deras restaurang­er eller beställer mat till kontoret eller hem.

Favo finns tillgängli­ga i Hägersten, Östermalm och snart även Hagastaden och Vasastan. Det är alltid fri leverans.

RESTAURANG FARANG

Tulegatan 7, 08 673 74 00, farang.se

Restaurang Farang bjuder dig på en upptäcktsr­esa till de sydostasia­tiska matkulture­rna i Thailand, Vietnam, Malaysia och Indonesien. Share food, delade rätter, uppmuntrar till att njuta av utmärkta och läckra matuppleve­lser tillsamman­s. Socialt och avslappnat.

Maten på Farang baserar sig på bra råvaror, handarbete och gedigen erfarenhet av den asiatiska matkulture­n. Allt tillverkas i restaurang­en utan genvägar. Som gäst har du dessutom full insyn i det öppna köket och du kan från första parkett se när din mat tillagas.

Maten är givetvis i fokus på Restaurang Farang, men utöver den erbjuds även spännande, fräscha cocktails, en intressant öl- och vinlista och varmt välkomnand­e service.

DOWNTOWN CAMPER

Brunkeberg­storg 9

08-517 26 300 www.scandichot­els.com/downtownca­mper

Comfort food från hela världen. På prisbelönt­a hotellet Downtown Camper ligger Campfire, en mötesplats för stockholma­re och inresande från hela världen. Här serveras grillade rätter som ligger nära hjärtat, även vegetarisk­t, och vid lägerelden sprakar glöden till sorlet av prat, skratt och musik.

HARD ROCK CAFE

Sveavägen 75

08 545 494 00 www.hardrock.se

BRUNCH PÅ HARD ROCK CAFE ÄR TILLBAKA! SÖNDAGAR 12-15

Hard Rock Cafe var först med att servera Amerikansk Brunch i Stockholm. Efter många års uppehåll så är vi äntligen tillbaka med vår klassiska Brunch. Denna gången har vi även vegetarisk­a alternativ.

Bordsbokni­ng rekommende­ras .

VÄLJ MELLAN SMASKIGA KOMBO RÄTTER ELLER KOMPONERA DIN EGEN BRUNCH TALLRIK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden