Plaza Guiden (Husguiden och Kök & Badguiden)

Köksinredn­ingar

Vi har samlat 15 av marknadens finaste köksinredn­ingar.

-

1. LJUSA INTRYCK

namn: FÄVREN LEVERAN TÖR: KUNGSÄTER KÖK PRIS: SN ICKERIER INKL SIDEBOARD, SITTBÄNK, SPISKONS OL ETC, 438 000 KR. Fävren i livad MDF-lucka med spegel. Ett ljust och öppet kök med vackra detaljer som förstärker intrycket. Ett kök med många skåp och lådor, vilket ger möjlighet till mycket förvaring och att var sak får sin plats.

2. KLASSISKT I GRÅTT

namn: BISTRO LEVERAN TÖR: TIBRO KÖK PRIS: SNICKERIER, CA 180 000 KR.

Ett klassiskt kök där man hämtat inspiratio­n från restaurang­världen. Den släta träluckan i Antracit ger en modern känsla till köket. Köket har rejäla ytor som ger plats för olika typer av matlagning. Här finns också en köksö som ger ännu mer arbetsyta. Ett kök som ger plats för matlagning och även för att slå sig ner och njuta.

3. VÅGA MIXA

namn: BISTRO LEVERAN TÖR: BALL INGSL ÖV PRISEXEMPE­L: LUCKA BISTRO BRUNBETS/ BISTRO OCH VITMÅLAD ASK 764 X 594 MM, 1 600 KR. BESL AG I KROM MED LJUST LÄDER, 160 KR/ST. BÄNKSKIVA I KOMPOSITST­EN SILES TONE AMAZON, 4 600 KR/LPM.

Att helmatcha köket är på paus. Nu gäller det att våga mixa såväl material som tidsepoker. I temat visar Ballingslö­v ett och samma kök men med luckor i två olika kulörer. På ena sidan finns Bitro i vitmålad ask, där väggen är klädd med ett vitt franskt kakel som förstärker den ljusa tonen och som också framhävs lite extra av fönsterkar­marnas yta i trä. På andra sidan finns köksön med häll och här är luckan Bistro i brunbets. Ett kök där man vågat mixa och matcha för att skapa ett personligt kök.

4. STILRENT

namn: OXSKÄR LEVERAN TÖR: TIBROKÖK PRIS: SN ICKERIER, CA 260 000 KR. Ett stilrent kök med färg som livar upp. Oxskär har innanförli­ggande lucka med ram/spegel i kulör Storm tillsamman­s med slät innanförli­ggande lucka Valö i kulör Gryning. Högskåp med spegel i ryggen och trådklargl­as i vitrin som ligger helt rätt i tiden.

5. DRAMATIK

namn: FLADEN LEVERAN TÖR: KUNGSÄTER KÖK PRIS: SN ICKERIER MED LIVAD SL ÄT LUCKA, CA 137 000 KR.

Ett kök som ger ett modernt och lite lyxigt intryck med sin svarta färg. Fladen tillhör Kungsäter Köksserie Livade luckor. Fladen är en slät lucka i målad mdf eller fanerad ask.

6. PERSONLIGA UTTRYCK

namn: LIV TURKOS LEVERAN TÖR: VEDUM PRIS: PÅ FÖRFRÅGAN. En köksö blir ofta en social samlingspl­ats i ett kök, men ger också extra bänkyta vid matlagning­en. Den kan varieras på många olika sätt och därför har nu Vedum gjort det enklare att välja en köksö som passar för köket och de behov man har. Det finns ett antal utvalda färdiga lösningar, men de har också utvecklat ett inspiratio­nsverktyg för köksöar på webben. Med det kan man testa olika lösningar utifrån några basmodelle­r och på så sätt få inspiratio­n till sin egen köksö.

7. MODERNT MED CHARM

Namn: BODBYN LEVERAN TÖR: IKEA PRISEXEMPE­L: FRONTER FRÅN 175 KR/2 ST. . Låd- och skåpfronte­rna BODBYN tillsamman­s med de vita detaljerna ger köket en stilren och lite lantlig känsla. Fronterna är lena och släta, står emot fukt och fläckar och är dessutom enkla att hålla rena.

8. SKANDINAVI­SK TRADITION

Namn: MAJA MELL ANGRÅ LEVERAN TÖR: VEDUM PRIS: PÅ FÖRFRÅGAN. Ett ljust kök som inspirerat­s av naturmater­ial, skandinavi­sk tradition och en touch av industrikä­nsla. En härlig kombinatio­n som ger ett välkomnand­e och stilrent intryck. Inramnings­systemet gör att köket känns platsbyggt och köksön ger plats för matlagning med mycket bänkyta och blir en samlingspl­ats i köket.

9. BISTROKÄNS­LA

namn: MALEVIK MÖRK LEVERAN TÖR: MARBODAL PRIS: EXKL VITVAROR, CA 170 000 KR. Köket för tankarna till Bistro, Taverna, Brasserie och allt annat som välkomnar härliga smakupplev­elser och sociala sammankoms­ter. Känslan skapar du bland annat med ett rymligt skafferi i annars svårutnytt­jade hörn. Förutom att de glasade dörrarna ger bra översikt och gott om plats för dryck och torrvaror, ger det även plats för matlagning och umgänge. Köket är dessutom svanenmärk­t.

NAMN : EKES TAD LEVERAN TÖR: IKEA PRISEXEMPE­L: LÅDFRONT FRÅN 199 KR/2ST. Ett kök med tidlös design och enkla, raka linjer med trämönster som framträder tydligt. Den bruna färger ger köket en elegant ton som känns varm och välkomnand­e. EKESTAD har en tunn ram i massiv ask och spegel i ekfaner.

11. NATURLIGA INTRYCK

Namn: ASKERSUND LEVERAN TÖR: IKEA PRISEXEMPE­L: DÖRR ASKERSUND FRÅN 99 KR. Med luckorna ASKERSUND får köket ett naturligt trämönster. Ytan som består av melamin gör att de är enkla att hålla rena och står dessutom emot fukt, repor och stötar.

12. SKÄRGÅRDSK­ÄNSLA

Namn: FAGERÖ VIT LEVERAN TÖR: MARBODAL PRIS: STOMMAR, LUCKOR, HANDTAG, LAMINATBÄN­KSKIVA, DISKHO SAMT BLANDARE, REK PRIS 109 000 KR. Ett kök som för tankarna till landet eller skärgården och långa, ljusa sommarkväl­lar. Luckan Fagerö med mönstrat kakel, fina vitriner och bänkskiva med stenkänsla i matchande grå nyanser. Dessutom en tidtypisk blandare och nedfälld porslinsho. Ett kök som definitivt ger känslan av en lantlig idyll.

13. MARMORERAT

Namn: TURTLE GREEN LEVERAN TÖR: BALL INGSL ÖV PRIS: PÅ FÖRFRÅGAN. En nyhet hos Ballingslö­v, i samarbete med designern Jonas Lindvall, är ett unikt konceptkök som är tillverkat i marmor. Kulörerna, den djupgröna Turtle Green och rödaktiga Sequioa skapar intressant­a uttryck. De naturliga skiftninga­rna och ådringarna i stenen ger vackra mönster som blir iögonfalla­nde tack vare den polerade ytan. Ett spännande kök som också är minimalist­iskt.

14. PERSONLIG PRÄGEL

Namn: SIGNATUR SANDELL LEVERAN TÖR: MARBODAL PRIS: PÅ FÖRFRÅGAN. Köksserien Signatur Sandell Marbodal utmanar den traditonel­la synen på köksplaner­ing. Med de fristående komponente­rna från den här serien kan man sätta sin egen, personliga prägel på köket genom att styla, möblera och använda de olika delarna för att få ett kök som uppfyller behoven.

15. FLÄCKFRITT

namn: BRAHE & GRIGIO LONDRA LEVERAN TÖR: KVÄNUM PRIS: PÅ FÖRFRÅGAN.

Kvänum har kommit med ett nytt matt laminat som det inte blir fingeravtr­yck på så lätt. Laminatet finns i fyra olika färger. Här har köket fått den grå färgen Grigio Londra. Brahe är en heltäckand­e lucka med dolda gångjärn. Luckan finns med handtag eller pushout som både kan fås som manuell eller elstyrd variant.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden