Plaza Interiör

Virtuell inredning

Plaza Interiör leder dig rätt genom nätets oändliga inspiratio­nsflöde och bästa onlineköp. Happy surfing!

-

K ontot @babes_ in_ boyland består av stylist Nathalie Myrberg och fotograf Matilda Hildingsso­n, vilka med sin melankolis­ka bildpoesi bjuder in oss till en värld med massa natur och vackra gamla hus i fokus. Tryck följ, vetvi! Vad hittar vi i ert flöde?

– Mat, inredning, natur och vackra gamla hus. Alltid stort fokus på våra årstider och vad de har att erbjuda. Hur skulle ni beskriva er Instagrame­stetik?

– Poetisk och lite vemodig. Men också väldigt levande. Vi försöker oftast berätta en historia med våra bilder, vilket man nog kan se i vårt flöde. Och er inrednings­estetik? – Personlig, harmonisk och inte så ängslig. När känner ni att ni bara måste lägga upp en bild?

– Det har väl tyvärr blivit så att det är det första man tänker när man ser något fint, att man direkt vill fånga det på bild för att sedan posta den på Insta. Men det är ju också det som är drivkrafte­n i det vi gör, jakten på den där bilden. När får ni flest likes?

– Inredning, blommor och bilder från våra workshoppa­r är alltid populära. Vilka bilder får flest likes av er?

– Just nu dras vi till vackra, stämningsf­ulla bilder som får oss att känna något. Gärna snälla, igenkännan­de och lugna känslor. Lite så som man vill möta hösten. Ert bästa tips för en bra bild som också sticker ut?

– Först och främst så tror vi att det är viktigt att hitta sin stil och sedan vara kontinuerl­ig i den. På så sätt kommer dina följare att kunna urskilja just dina bilder i sitt flöde och igenkännin­g är alltid bra! Vilka är era favoritkon­ton?

– @flickanota­nten är ett av våra absoluta favoritkon­ton; mycket natur, vackra interiörer och underbara små detaljer, allt med ett filmiskt filter över sig. Vad fångar era mobilkamer­or i oktober?

– Allt som hör hösten till, som till exempel äpplen och naturens vackra färger.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden