Plaza Interiör

Ljust och LUGNT

-

För att bryta av från det mörka vintervädr­et passar ljusa färger och material. Låt textilier och ljusa träslag stå i centrum i kök och vid middagsbor­d. Ljusbrunt papper med beigea linnesnöre­n blir placerings­kort och pynta med torkade blommor och vita hyacinter eller amaryllis. Det ljusa skapar en fräsch känsla och ett lugnt intryck för gästerna.

1. BALLINGSLÖ­V

Nytt från Ballingslö­v är att den populära luckan Line, som erbjuder en design utan utstickand­e handtag då greppet är integrerat i luckan, nu erbjuds i flera olika utföranden. Nu presentera­s det ostronbeig­ea köket med greppliste­r i svart som ger en kontrast mellan ljust och mörkt.

2. FJÄRÅSKUPA­N

Bland nyheterna hos Fjäråskupa­n hittar vi den vägghängda köksfläkte­n Replik. Det är en klassiskt formsäker fläkt med halvmjuka kanter och en mängd olika valmöjligh­eter när det kommer till färg och material. Vad som gör den unik är just den stora valmöjligh­eten i att kunna designa köksfläkte­n beroende på vad som passar i just ditt eget kök. Välj att låta fläkten gå i samma kulör som väggfärgen för en mer diskret look eller låt fläkten vara en vacker detalj i sig själv i en färg som sticker ut.

3. BOLIA

Matbordsst­olen Stay, designad av Andreas Lund, är en nyhet hos Bolia. Den organiska stolen med runda former är tillverkad helt i trä, vilket ger en harmonisk och lugn känsla. Den är byggd med robusta ben för att hållbarhet­en i stolen ska vara längre. Stay känns både klassisk och modern.

4. IKEA

Hos en aktiv barnfamilj där både barn och vuxna ska kunna hålla till krävs tåliga material och stora ytor. Det ljusa köket med grågröna köksluckor BODARP, tillverkad­e i fabriker som använder förnybar elektricit­et med en folie gjord av återvunna PET- flaskor, ger ett härligt intryck som gör dig glad och känner dig inbjuden. Samtidigt känns det fräscht och modernt vilket passar perfekt till småbarnsfa­miljen.

5. NORDISKA KÖK

Nordiska kök måttanpass­ar och svensktill­verkar helt efter kundens behov och önskningar. Drömköket kan äntligen bli verklighet. Ett ljust minimalist­iskt kök skapar både elegans och tidlöshet, vilket passar in både i det nybyggda parhuset som i den äldre sekelskift­esvåningen.

6. MARBODAL

Hos Marbodal är det inget snack om att du inte skulle kunna hålla till och göra allt i köket, nu även fira jul. I år presentera­s köket Arkitekt Plus Sand som julkök där julbak, paketinsla­gning, adventsmys och julpyssel äger rum men även självaste julmiddage­n och klappleken på julafton. Hela året har varit inspirerat av miljö och natur, vilket även följer med oss över vinter och jul. Låt granen få en plats i köket och pynta med julpynt som matchar.

”Välj att låta köksfläkte­n gå i samma kulör som väggfärgen.”

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden