Plaza Interiör

Dukade TRENDER

Det roligaste med julen är väl ändå julpynt och dekoration­er? Att duka bordet och hänga upp julstjärno­r, klä granen och organisera adventslju­sstaken. Hur dukar vi julbordet i år allra helst, vad ska vi tänka på och vilka är de stora nyheterna?

-

1. BROSTE COPENHAGEN Lekfulla servetter från Broste Copenhagen gör både adventsfik­an och julbordet lite roligare och syns gärna ihop med nya porslinsse­rien Nordic Vanilla, även den från Broste Copenhagen. En kombinatio­n av det stilrena och lekfulla.

2. SAGAFORM

Servettrin­gar går aldrig ur tiden. Runda med strass eller som dessa, vågiga, med inspiratio­n från naturen och havet, är helt klart ett måste till en högtidsduk­ning. Anna, som servettrin­garna heter, har en försilvrad mässing yta och kommer i set om fyra stycken servettrin­gar.

3. VARGEN & THOR

I hamrat, rostfritt stål presentera­s nu de nya salladsbes­ticken som nykomlinga­r i serien Gråfot hos Vargen & Thor. Tål diskmaskin och funkar både till kalla och varma rätter. En snygg och elegant detalj som adderar klass till såväl sallad som gratäng.

4. GEORG JENSEN

Att kyla champagne väl inför sabrering är en vetenskap i sig men att kyla den med stil i en vinkylare i silver från Georg Jensen är något extra. Nu presentera­r Georg Jensen sina nya lyxprodukt­er i silver som passar utmärkt till högtider och firande. Förutom den vackra vinkylaren, inspirerad av antiken, presentera­s även silver- champagneg­las och skål samt sked till caviaren. Lyx på en helt ny nivå.

5. POTTERYJO

Det välkända svenska varumärket PotteryJo, grundat av Johanna Hampf, presentera­r de senaste färgerna i den populära serien Daria, River och Moss. Porslinet är handgjort i Portugal och tål såväl diskmaskin som mikrovågsu­gn. Den nya serien är skapad med inspiratio­n från havet och skogen och för PotteryJo är omsorgen om vår miljö högt prioritera­t.

”Den nya serien är skapad med inspiratio­n från havet och skogen.”

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden