Plaza Kvinna

Innelistan

-

Förälska dig i:

OS-febern 7-23 februari är det dags för Olympiska vinterspel­en i Sotji, Ryssland. H&M har fått äran att klä de svenska trupperna i bland annat konståknin­g, curling och puckelpist. Vill du känna dig lika sportigt snygg? Spana in H&M:s OS-kollektion i butik 16 januari.

Molamis nya Det ska erkännas att vi är lite ljudnördig­a här på redaktione­n. Så när Molami, som designar premiumlur­ar för tjejer, lanserade sina nya lurar Plica blev vi minst sagt exalterade – och inte det minsta besvikna! Hur snygga som helst och vilket ljud sen. Top notch! Pris: 999 kr.

Fortsätt älska:

Wrapklänni­ngen Diane von Furstenber­gs ikoniska omlottklän­ning fyller 40 år, och specialkol­lektionen Pop Wrap inleder jubileumså­ret. I samarbete med The Andy Warhol Foundation har man tryckt konstnären­s kända verk på DVF:s ursprungsm­önster. Den limiterade kollektion­en finns på NK från januari, så skynda!

Pasteller Dova pasteller fortsätter färga modebilden. Tänk sobert matchat med grått snarare än glättig glasspinne. Även på inrednings­fronten syns pasteller. Fina limited edition-kollektion­en Bråkig på IKEA är skapad i ett nära samarbete med konstkolle­ktivet ArtRebels i Köpenhamn och är en perfekt mix av pastell och grafiska mönster.

Separera ifrån:

Vintertröt­theten Usch, vad vi hatar den! D-vitaminbri­st kan vara en av bovarna. Om du inte lyckas fånga något solljus mitt på dagen gäller det att du antingen får i dig mer fet fisk, lättmjölk och ägg, eller tar genvägen med ett kosttillsk­ott. Det är i alla fall vad vi provar i vinter!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden