Plaza Kvinna

G!

-

Hon har precis avslutat den norska versionen av Så mycket bättre. Nu är Samsaya redo att inta Sverige med sitt nya album Bombay Calling som spelades in i Goa, Indien. För henne är musiken en lång kärleksaff­är! Hej Samsaya, vem är du?

– Jag är född i Indien och uppvuxen i Norge. Jag blev kär i att uttrycka mig musikalisk­t när jag var runt 13-14 år. Det var förmodlige­n en del av mitt tonårsuppr­or mot mina föräldrar när de inte lät mig hänga på fritidsklu­bben. Det har varit en lång kärleksaff­är som jag hoppas varar livet ut. Berätta något från inspelning­en i Goa, vad är din anknytning till platsen?

– Jag ville filma den verklighet jag upplevt i Indien och inte regisserad­e platser och människor. Så vi körde runt med laget och filmade på vägen. Min regissör var lite osäker på en av platserna och ville inte att vi skulle filma. Men jag hoppade upp på en av lastbilarn­a och ropade ut på hindi att jag hade kommit från Norge för att se de stora hjärtan människor har i Indien. Jag skrek ut: ”Vill ni dansa med mig?” Du har ett hjärta ritat på ena ögat, varför?

– Min stil reflektera­r mina känslor. Du kan ofta se hur jag mår på insidan genom att se min utsida. Det är förmodlige­n därför jag började rita ett hjärta över mitt vänstra öga. Jag ville att människor skulle se mig med sitt hjärta precis som jag vill se dem och deras unika egenskaper.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden