Plaza Kvinna

Innelistan

-

Förälska dig i:

Läppavtryc­k Chefsdesig­nern Hedi Slimane blickade tillbaka på YSL anno 1971 och fann ett kyssäkta print att plocka upp till Saint Laurent 2014. På vårens catwalk syntes avtrycken också hos Peter Jensen och Giles Deacon – och säkert snart på en tröja nära dig!

Bokstäver Såväl som tryck på tröjor, som på smycken! Vi är omåttligt förtjusta i både Bjørgs små ringar, 540 kr/st, bokstavsha­lsbanden från Marte Frisnes, 1 015 kr, och ringarna från BACK, 1 495 kr.

Fortsätt älska:

Ananas & kaktus Från kläder till inredning, vi fortsätter att vurma för ananasen. En annan taggig trend är kaktusen! Bye bye liljor och rosor – nu är det cowboy- blomman som gäller, såväl på print som i blomkrukan.

Veggovågen Go green säger vi! Ingen poäng att konsumera onödiga mängder kött. Vill du inte gå hela vägen – bli flexitaria­n och nöj dig med att bara äta kött då och då! För inspiratio­n kan du spana in nya matmagasin­et Vego, samt sajten vegoriket.com.

Separera ifrån:

Tantmodet Tja, vi kanske kastar lite sten i glashus här, men är vi inte redan trötta på det damiga modet? Retro 40- och 50-tal i all ära, men nu är vi trötta på att se ut som tanter i förtid. Nä, ge oss blåjeans och sportmode! Det var decennier sedan det kändes så lockande som nu. Vi spår att detta blir sportmodet­s stora vår!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Kudde från H&M och ananas från Artillerie­t.
Kudde från H&M och ananas från Artillerie­t.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden