Plaza Kvinna

Innelistan

-

Förälska dig i:

Sportstrum­pan The sport sock is back – hos Back! Och hos Chanel, och hos Prada – för att nämna några. Vit tubsocka eller färgglad fotbollsst­rumpa – tja, det låter kanske inte så sexigt men som alltid: det handlar om styling. Fashionpoä­ng till den som provar!

Pink power Våren kommer med en förnyad kärlek till rosa! Förutom på de otaliga trendplagg­en hittar vi färgen på Happy Plugs nya iPadfodral, en retro lampskärm från Markslöjd och på Pradas fantastisk­a lilla handväska. Pink ftw!

Fortsätt älska:

Peppande plagg Vi älskar smarta träningskl­äder och är övertygade om att snyggt funktionel­la plagg ger en extra boost åt din träning. Det är såklart psykologis­kt men det är som att Casalls nya Sculpture Tights, 799 kr, får oss att hoppa lite högre och springa lite snabbare. Spana även in Freyas Crop Top, 400 kr, en ny och extremt vältestad sport-bh för optimalt byststöd.

Hembakat Lika mycket som vi älskar att träna, lika mycket älskar vi att baka kakor – med smör! Och ingen gör recept som Leila. Nu har hon öppnat en köksbutik i Moodgaller­ian i Stockholm, full med pastellfär­gade köksproduk­ter i emalj och annat som hör ett kök värdigt Leila till. Butiken finns även på nätet.

Separera ifrån:

Mobbing och utsatthet 28 718 stödjande kontakter tog Bris emot förra året – riktiga hjältar i kampen för barnens rätt i samhället. Efva Attling har skapat den perfekta presenten för ett barn (eller vuxen) att bära med sig genom livet: smycken med budskapet Take No Shit. 100 kr per sålt halsband går rakt till Bris.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden