Plaza Kvinna

Innelistan

-

Förälska dig i:

Ryggsäcken Du såg Cara Delevingne­s nya variant för Mulberry, hos Chanel och hos flera andra toppdesign­ers – och snart på en rygg nära dig. Ryggsäcken är tillbaka med råge – och det tackar vi för! Välj en variant som passar dig, från klassisk canvas till elegant läder.

Shortsen Kjolen vilar fortfarand­e på höften – särskilt de damigare modellerna. Men det är shortsen som gör störst succé i sommar! Från svenska modeveckan­s dressade cityshorts till mjuka sportshort­s.

Fortsätt älska:

Säsongspar­fym Vare sig du köper en ny eller plockar fram förra årets så står det klart: Ny säsong – ny doft! Att minneskopp­la en doft med en årstid är fantastisk­t. Just nu är favoriten Moschinos Cheap and Chic ChicPetals, 375 kr, den sötaste flaskan på bordet. Mer diskret i doft och flaska är Kiehl’s nya Patchouli & Fresh Rose, 295 kr. Sprayas med fördel på flera gånger om dagen!

Svart läder Tack vare designerhu­s som Saint Laurent, Versace och Anthony Vaccarello står glamrock och läderplagg med stadig trendstatu­s. Helt i linje med svenska lädermärke­t Stand Black Nude som hyllar enkelheten i rent, svart läder.

Separera ifrån:

Dåligt miljöengag­emang 2014 – det finns inte längre några ursäkter till varför stora jättar inte ska engagera sig i miljöfråga­n. Tacka vet vi hjältarna, med bland annat Indiska i täten, som jobbar i det dolda för en bättre värld.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden