Plaza Kvinna

17-åriga Zendaya

-

Blott 17 år gammal har Oakland-födda Zendaya redan gjort sig ett namn på den musikalisk­a världskart­an. Hon följer i samma spår som Disneykoll­egorna Miley Cyrus, Selena Gomez och Demi Lovato, och har redan medverkat i olika filmer och serier på Disney Channel. Videon till singeln Replay har över 30 miljoner visningar på Youtube! Nu släpper hon sin debut. Har du hunnit reflektera över allt?

– Ibland tror jag att det är bra att tvinga sig själv att reflektera. Allt är surrealist­iskt och jag kommer aldrig riktigt att förstå. Men jag vill använda den här makten att göra något bra, att få använda popularite­t för att göra bra. Kunde du någonsin drömma om det här?

– Om jag ska vara ärlig så har jag föreställt mig bra saker ända sedan jag var liten. Allt är möjligt! Men att vara här är väldigt annorlunda. Jag får göra det jag älskar varje dag. Har du någon som du ser upp till?

– Mina föräldrar och vänner, speciellt mina föräldrar stöttar mig i allt jag gör, och vill att jag ska lyckas. Men samtidigt måste de förbli mina föräldrar och inte vänner! Michael Jackson och Beyoncé är annars några jag ser upp till. Vad säger du till de som tycker att du är för ung?

– Jag tror att många tvivlar på mig för att jag är yngre. Men i slutändan är jag en 17-åring som alla andra. Men inombords är jag 70 år – jag har en gammal själ!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden