Plaza Kvinna

Fmör

-

– Jag blir glad när jag får möjlighete­n att arbeta med människor som verkligen älskar kvinnor, säger Amber Heard om Luc Besson, som skrev manuset till 3 Days to Kill och McG, som har regisserat.

– De är båda män som älskar kvinnor, och de är inte rädda för dem. Det är sällsynt. Det finns många män som är rädda för starka kvinnor. Som försöker förringa dem om de framstår som för sexuella eller sensuella.

I januari sågs Amber Heard med en stor diamantrin­g på fingret. Hon var nyförlovad med Johnny Depp, som hon blivit ihop med någon gång efter inspelning­en av filmen The Rum Diary, 2009. Men hon vill inte prata om det. Hon har tidigare inte heller velat prata om varken sitt privatliv eller sina kärleksaff­ärer som har inkluderat både män och kvinnor (bland andra den franska modellen Marie de Villepin och fotografen Tasya van Ree).

– Jag vill ha dessa saker för mig själv. Jag har varken Twitter eller Facebook, och jag går inte in i sådant. Jag identifier­ar mig inte med det. Det är inte det jag är stolt över. Det enda jag önskar att sälja är mitt arbete.

Johnny Depp, som skilde sig 2012 efter 14 år tillsamman­s med Vanessa Paradis, var uppenbart förtrollad av Amber Heard redan under den första castingen för The Rum Diary. Det var även han som ringde upp henne för att slutligen berätta att det var hon som hade fått rollen som den förföriska Chenault.

– Han gillar att poängtera att det var han som gjorde slut på mitt lidande då han informerad­e mig om att det var jag som hade fått rollen.

När Amber Heard väl fick rollen efter det där omtalade samtalet, befann hon sig i Puerto Rico för att filma Hunter S. Thompson. Den unga skådespela­ren, som skulle spela Depps älskarinna, gjorde det klart för alla att hon var missnöjd med

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden