Plaza Kvinna

RELANSERAD DOFTIKON

-

Trots att nya härliga dofter ständigt når butikshyll­orna så finns de där, klassikern­a, som aldrig går ur tiden. Cacharels Anaïs Anaïs såg dagens ljus 1978 och revolution­erade då med sin rena, egensinnig­a doft. I år får den både uppdaterad design och förpacknin­g. Dessutom får den sällskap av Anaïs Anaïs Premier Délice, en ungdomliga­re och friskare lillasyste­r med söta noter av päron och vita blommor. Pris 555 kr/50 ml.

Minitest 3 X BRUN UTAN SOL

Self Tan Sensitive Lotion Face, 379 kr, St Tropez. Betyg: Sensitive Self Tan innehåller, till skillnad från den vanliga, inte någon direkt färg – utan cremen är vit, anpassad för känslig hy och ger mycket fukt. Vi upplever att resultatet då blir lite lättare än med originalet – vilket är toppen! Det ger en naturlig, mild och lysterfull färg som är enkel att bygga upp dag för dag. Dessutom luktar den i princip ingenting!

Radiance Adiance-Plus Golden Glow Booster, 295 kr, Clarins. Betyg: Tre droppar i din vanliga dag- eller nattcreme och du får helt ny glöd till ansiktet ett par timmar senare. Är man ute efter en brun utan sol som ger resultat snabbt är denna en klart godkänd kandidat! Det är näst intill aningen mycket med tre droppar för den allra ljusaste hudtonen, men det blir trots det full pott för den fina och naturliga färgen!

Self Tanning For Face, 645 kr, Sensai. Betyg: Ultralätt gelkonsist­ens som smälter på huden och upplevs svalkande. Sensais lyxiga alternativ bjuder på en naturlig, jämn och snygg brun färg, och produkten är dessutom i princip doftfri. Ett toppaltern­ativ där det enda som drar ned betyget är det saftiga priset.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden