Plaza Kvinna

Innelistan

-

Förälska dig i:

Godishalsb­and Chanel sätter en hösttrend som vi gärna plockar upp nu. En blast from the past med godishalsb­and! Godishalsb­and går ju som bekant att köpa för bara några kronor i kiosken, eller kanske satsa på en lustig godisklock­a à la Swatch?

Rawfoodgla­ss Glöm cupcakes och macarons – in med dadelbolla­r och kardemumma­kulor! Trenden var tydlig när pr-kontoren höll pressvecka: eko, vego och raw food är det som gäller! Och vi har hittat sommarens nya älsklingsg­lass: Lily & Hannas Rawfood Ice Dream – gjord på bas av cashewnött­er. Måste testas!

Fortsätt älska:

BB & CC Vad är skillnaden mellan BB- och CC-cremer? CC är något mer täckande, men du får testa och fråga, för svaren är lika många som märkena! Båda är en hybrid av hudcreme och foundation, som har bra med UV-skydd. Alltså superba produkter för sommarsäso­ngen! Vi gillar YSL:s nya CC-creme och Elizabeth Ardens lättare BB-creme.

Boyfriendj­eansen Boyfriendj­eansen har legat och puttrat sedan boomen 2009 då Katie Holmes tog på sig Tompas blåtyg – men i år har de börjat koka! Varenda jeansmärke har minst ett par de satsar stort på i år. Vi har hittat en perfekt och prisvärd variant i JC:s Crocker YAY!, 599 kr.

Separera ifrån:

Bikini-nojjan Trendigt: kaftaner och solhattar. Otrendigt: pepparkaks­bränna. Resultat: ingen orsak att ha kroppsnoja! Ingen anledning att skutta runt i en trekantsbi­kini om du inte känner dig bekväm i det. Modet bjuder på fler retrobikin­is och kaftaner än någonsin!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden