Plaza Kvinna

SNYGGT RECEPT På FRAMGåNG!

-

är mer populärt än någonsin. Svenska ATT SHOPPA MODE PÅ NÄTET succésajte­n nelly.com, som grundades 2003, gör det med sin internatio­nella inriktning möjligt att shoppa kläder även om du bor utanför EU. Med ett flirtigt, brett utbud av trendigt mode och schyssta skönhetspr­odukter lockar sajten varje dag unga tjejer och killar att klicka hem härliga nyheter. Och med ett tioårsjubi­leum, frontat av snygga Gossip Girl- brunetten Leighton Meester, satsar företaget nu stenhårt på en vinnande kampanj. Designchef Emina Alivodic berättar om framgångsr­eceptet bakom en av Sveriges ledande modesajter. Tio år har passerat. Hur ser ni på de kommande tio åren?

– Vi ser ytterligar­e tio lika fantastisk­a år. Vi skall fortsätta att sälja mode som våra kunder gillar, och har råd med, samtidigt som vi vill fortsätta vara trendiga, ungdomliga och utåtriktad­e på alla sätt! Det finns hur många sajter som helst att shoppa mode på, vad gör er speciella?

– En stor del av vår framgång handlar om att vi känner och följer med våra kunder väldigt noga. Vi ser närheten till kundens önskemål som en viktig framgångsf­aktor. Vi har ett stort fokus på konsumente­n och har aldrig gått ifrån den målgrupp – den tjej som vi från första början vänt oss till. Varför föll valet på Leighton Meester som ansikte utåt för er största kampanj någonsin?

– Leighton är definitivt en tjej som passar våra värderinga­r och det som vi vill förmedla. Hon har bra självförtr­oende, känns kreddig och är en bra internatio­nell ambassadör nu när vi går ut stort och satsar globalt. Vilket är sommarens mesta måste-ha-plagg?

– Ett par fancy Birkenstoc­ks. Slutligen, vad blir höstens stora trend?

– Fuskpäls, helt klart!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden