Plaza Kvinna

Innelistan

-

FÖRÄLSKA DIG G I:

Singoallab­lusen Låt axlarna synas! Just nu vimlar det av lika söta som sexiga a singoallab­lusar i butikernaa som blottar våra nyckelben på det allra tjusigaste sätt. Ett sommarplag­g av rang!

Nya hotell Enkelt, men med kvalitet – och framför allt billigt: från 599 9 kr/ natt. HTL är en ny, smart hotellkedj­a som nyligen öppnat mitt i centrala Stockholm, med Köpenhamn, Helsingfor­s och Oslo på tur. För gäster i Göteborg har istället Hotel Pigalle öppnat, med ett koncept i rak motsats – här finns inte en standardis­erad lösning så långt ögat når, utan här allt är noga utvalt och handplocka­t. Ett lyxigt dekadent boutiqueho­tell att bli fullkomlig­t förälskad i!

FORTSÄTT ÄLSKA:

Hårdekorat­ioner Passa på att klä håret med blommor nu i sommar! Fäst med klämmor eller pimpa dina vanliga klämmor och diadem. Efva Attlings fjärilspry­dda variant är vacker som den är, men kan med fördel också få några instuckna blommor runt omkring sig – precis som hos Dolce & Gabbana.

Snygga förpacknin­gar Totalt onödigt, men tråkiga grejer blir faktiskt roligare i snygga förpacknin­gar! Libresse nya designaska­r signerade Sarah Arnett piggar helt klart upp i väskan. Och apropå down there, så blev vi varse om en annan ny, ej tidigare skådad produkt: en intimdeo! DeoDoc heter den om man är nyfiken.

SEPARERA IFRÅN:

Ofräsch sexism Vi frågar oss varför! Varför gör så många som Vanity Fair och profilerar naken kvinna bredvid påklädd man! Är vi inte förbi det?

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden