Plaza Kvinna

SOMMARMODE PÅ OLIKA SÄTT

-

I DETTA NUMMER träder Plaza Kvinnas chefredakt­örer in som stylister då de har gett liv åt det vackert vita modet Bohemian White, där ingen mindre än vinnaren av Top Model Sverige 2014, Feben Negash, är modell. På plats i Sydafrika, under själva finalvecka­n av Top Model, fångade de både ljuset och den rätta modekänsla­n av en bohemisk fashionnom­ad.

Efter det tar vår bloggare Kim Brink med oss på en guidad tur runt den karibiska ön Nevis – klädd i härligt sommarmode, plåtat av New York-baserade fotografen Kacey Jeffers som själv växte upp på den karibiska ö-pärlan.

Själv drömmer jag om att träda in i en futuristis­kt sportig look, med ett par silvriga skor och runda brillor från Dior, en scubabikin­i och en läckert blå bomberjack­a. Men mer troligt, när du läser detta, sitter jag på landet i ett par avklippta gamla Levi´s och en urtvättad reklamtish­a. Med dessa två imaginära bilder framför mig kan jag plötsligt ändå inte avgöra vad som är snyggast – trots att svaret borde vara självklart. Valet blir nog ändå det sistnämnda. För i inramning av svensk sommar på landet, så blir allt så himla mycket vackrare. Och skönare, inte minst!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden