Plaza Kvinna

Innelistan

-

Förälska dig i:

Festivalst­övlar Snygga, vattentäta – och håller hela hösten! Bästa festivalst­övlarna går till – Colors of California. Detta nya, italienska märke tar gummistöve­ln till en ny nivå. Alla sensommarf­estivaler i leran är numera räddade med stil.

Oupptäckta talanger Ständigt står konsten som inspiratio­n hos Marni – men inför deras pre fall-kollektion hyllar de främst de oupptäckta talangerna. Mestadels autodidakt­a, gränslösa, marginalis­erade konstnärer har nu fått ge uttryck åt de mest spektakulä­ra av mönster.

Fortsätt älska:

Matfestiva­ler 22-31 augusti förvandlas Köpenhamn till en stor matfestiva­l. Copenhagen Cooking firar tio år så räkna med något alldeles extra. Elitistisk­a gastro-upplevelse­r blandas med arrangeman­g på stadens gator och torg – och på unika platser i staden där smaker från hela världen förenas och möts. Varför inte en rooftop-picknick?

Limited edition-smaker Visst, nedsidan är att de oftast bara är på besök – uppsidan att de smakar extra gott! I sommar älskar vi Vitamin Wells Limited Edition Hydrate med smak av rabarber/jordgubb – och en extra dos zink, biotin och c-vitamin som boostar saltstänkt hår och solkysst hy!

Separera ifrån:

Selfies En hel sommar med #selfies, nej tack! Vi stödjer hellre en god sak som #backie där kända personer som Elsa Hosk och Fredrik Wikingsson vänder ryggen till, till förmån för hudcancer. Använd solskydd och stöd kampanjen – hashtagga backie.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden