Plaza Kvinna

Dspärlor

-

@ Hablingbo Hallbjens 160, Havdhem, charlottek­arlssonker­amik.com På väg ned till crêperiet ligger Charlotte Karlssons keramik. Här stannar vi ofta för att köpa vackra te- och kaffekoppa­r. Hon gör även väldigt fina fat i vackra pasteller som man blir lycklig av att äta på.

@ Mejeriet Vamlingbo, vamlingbol­aget.com På Vamlingbol­aget har designern Kristina Torsson skapat sina fantastisk­a klänningar sedan 1983. Klänningar och plagg med rötter i Mahjong, fast tillverkad­e här på södra Gotland. Det vackra mejeriet som lokalen är inhyst i håller öppet från 27 juni till 4 augusti. I sommar är det även här du kan köpa den allra godaste glassen!

@ Hoburgsväg­en 3, Burgsvik, gragasen.se I Burgsvik ligger ett mysigt pensionat, som är allt annat än grått. Pensionate­t, som är stället där man spelar in tv-programmet Så mycket bättre, bjuder upp med fantastisk mat och miljö! Och i huvudhuset är alla rum inredda på olika sätt. Förra sommaren gästspelad­e en känd sushikock här, som bara det var värt en lång omväg …

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden