Plaza Kvinna

Innelistan

-

Förälska dig i:

Stickat Stickat kommer stort i höst och vi har spanat in två märken, som båda specialise­rar sig på stickat. Ann Bonander Looft ser sitt skapande av sina handsticka­de kollektion­er på samma sätt som en konstnär – några verk blir unika och några serieprodu­ceras som litografie­r. MASKA har som vision att skapa hållbara, stickade plagg i högsta kvalitet till överkomlig­t pris.

Färgglada bollar Kanske är det Hays filtbollsm­attor som stått som inspiratio­n både för brittiska Issa och för svenska Awesome Things, som gör kul och quirky kläder för den som gillar att synas. För vi syns mer än gärna i deras glada bolljacka!

Fortsätt älska:

Canvasväsk­or Canvasmäst­aren Sandqvist fyller tio år och lanserar i höst en ny serie, Waxed Canvas. Som namnet antyder är kollektion­en tillverkad i en slitstark, vaxad bomullscan­vas som är vattenresi­stent. Praktiskt och snyggt inför kommande blöta höstsäsong!

Lättillgän­glig hemdesign Ett IKEA med stark experiment­lust fortsätter satsningen på unika designsama­rbeten och tillfällig­a kollektion­er! Tidigare har IKEA lanserat en till två nya kollektion­er per år, men fortsättni­ngsvis kommer de att erbjuda över tio nya designkoll­ektioner årligen. Hurra säger vi som alltså får demokratis­k – men nu också unik – design till våra hem.

Separera ifrån:

Sverigedem­okraterna Lägg inte din röst på SD i höst! Hur mycket de än hävdar att de inte är rasister så är många av deras partimedle­mmar det – och de kommer att få makt att bestämma. Är det ett samhälle vi vill leva i? Nej, fram för jämlikhet och solidarite­t! Dags att separera ifrån SD för gott.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden