Plaza Kvinna

Konkav dramatik

-

En diamant för varje minut – precis så är Georg Jensens svarta klocka Concave 315 uppbyggd. Hela 60 diamanter pryder boetten, som tillsamman­s med urtavlan utgör en snygg konkav form. Den schweizisk­e designern Nicolas Barth Nussbaumer ligger bakom designen av den tidlösa klockan som är en investerin­g som känns lika aktuell säsong efter säsong. Pris: 13 700 kr.

Drömköpet

Under årets Baselworld presentera­des Chanel Mademoisel­le Privé, en hyllning till det konstnärli­ga hantverket. Och Chanel Mademoisel­le Privé Bouton de Camellia i vitt guld med svart Grand Feu-urtavla, motiv av kameliablo­mmor och 552 slipade diamanter är en dröm – en ouppnålig sådan baserat på priset.

Slimmad skönhet

Calvin Klein är märket som står för minimalism ut i fingerspet­sarna och denna slimmade beauty frångår inte konceptet. Med sin runda, avskalade boett och en urtavla helt ren från siffror, är det här en klocka som känns både enkel och trendrätt. Som ett smycke att bära vid alla tillfällen. Inte minst till höstens nonchalant sportiga mode. Pris 1 590 kr.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden