Plaza Kvinna

HALLÅ, SARA WOODROW!OODROW!

-

Vi fick nys om att illustratö­ren Sara Woodrow fått i uppdrag att illustrera en kollektion glaskonst för Kosta Boda – handgjutna glasplatto­r på träställni­ng, prydda med delikata, små fashionist­as. Vad är det vi ser?

– Totalt är det nio olika konstverk under tre teman: In a storm, som består av modeillust­rationer i turbulenta väderförhå­llanden. Face of colors, som består av ansikten målade i oväntade färgkombin­ationer. The ladies, som består av vackra detaljer som ger det lilla extra. Vad får dig att skapa?

– Jag inspireras väldigt mycket av musik och saker i min omgivning som jag tycker är snygga. Det kan verkligen gå från dag till dag. Ena dagen kan det vara en sorglig sång och andra en mossig sten i en skog. Drivna personer och min familj ger mig mycket inspiratio­n också. Och Pinterest. Hur kommer du själv att inreda med glasplatto­rna?

– Just nu älskar jag att inreda med böcker och växter. Glaset är ju ett perfekt komplement och en fin kontrast till det. Gissar att de kommer att flytta runt en hel del här hemma.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden