Plaza Kvinna

Människor

-

– Ja, det är jättesvårt att hitta bra vänner. Jag tycker mig vara en bra människokä­nnare. Men i L.A. är människor beredda att gå över lik, utnyttja någon till 100 procent för att få kontakter. Först hälsar de halvintres­serade, och så berättar jag att jag sjunger och har jobbat med den personen. Och så ser de hur många följare jag har på Instagram och plötsligt vill de vara min bästa vän. Det är jobbigt, men jag vet också vilka jag inte litar på. Jag är van vid det. Hur mycket hjälper du och Danny varandra?

– Det som är fantastisk­t är att vi båda är där och gör våra egna saker. Den ena är inte där för att stötta den andra egentligen. Men självklart är han ett fantastisk­t bollplank för mig och tvärtom. Skulle ni någonsin göra något ihop?

– Vi skiljer jättemycke­t på det, det är lika bra att hålla isär det – det privata och musiken. Sedan hjälper vi varandra ändå på sättet en pojkvän och flickvän hjälper varandra. Jag tror det är viktigt i alla förhålland­en. Man har det som är sitt och det som är gemensamt. Har du lärt dig det på vägen?

– På många sätt kan jag tycka att det är tråkigt att vi inte kan göra vissa saker. Att: ”Oj, folk bryr sig om vad vi gör och inte gör” – och då blir man lite bortskrämd vilket är tråkigt. Men jag väljer att vara personlig, naken och sårbar i min musik, och visa den sidan. Då kanske jag inte ska vara lika naken i media. Då finns det inget kvar för mig som bara är mig.

Flera gånger under intervjun blir vi avbrutna. Molly tar sig tid att skriva autografer till unga tjejer som säger att hon är deras största idol. Hon frågar vad de heter och hur de mår. Jag frågar henne om hon skulle uppmuntra sina framtida barn att gå samma väg som hon gjort. Svaret är givet.

– Ja, jag skulle uppmuntra dem. Jag tror man ska följa magkänslan hela tiden. Jag är så jäkla tacksam för allt jag fått uppleva. Jag har gjort så mycket redan. Jag kan titta tillbaka och tänka: ”Ok, det är inte det bästa jag gjort”. Men i slutändan fick det mig att komma dit jag är idag. Jag väljer att ha lite is i magen. Jag väntar. Har inte bråttom. Jag gör det när det känns 100 procent.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden