Plaza Kvinna

SUSANNE THORSON

DET VAR MED FILMDEBUTE­N I PUSS 2010 SOM MåNGA FICK UPP öGONEN FöR SUSANNE THORSON. SEDAN DESS HAR HON STäNDIGT SYNTS På TV, BIODUKEN OCH TEATERSCEN­EN. VI TOG EN KAFFE MED DEN NU TRIPPELAKT­UELLA SKåDESPELA­REN.

-

Senaste projektet, Stöten. Hela gänget där, Mina motspelare: Simon, Alex och Torkel, var som en liten familj. Vi är rätt olika alla fyra, men hade väldigt kul ihop. Alexander Skarsgård, när jag gjorde Puss, var väldigt generös som motspelare. Det var min första roll och han lyfte verkligen mig. Det var lite av en aha-upplevelse för mig som var ny, mycket inspireran­de.

Jättekul att du frågar, jag har funderat mycket på det. Det Min stil: är inte en del av mitt arbete men har man ett intresse ska man väl bejaka det? Jag har blivit inbjuden i den världen en del. Jag kan känna att jag gör studiebesö­k. Jag älskar kläder och mode men jag försöker att inte göra det till en för stor grej. Jag är mån om att behålla min egen touch. Jag vill inte tappa det lite skitiga i hörnen.

Jag är stolt över att jag får göra så mycket olika Mest stolt över: grejer, det har hela tiden varit min största dröm. Folk känner igen

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden