Plaza Kvinna

EMELIE TöRLING

FRILANSSKR­IBENT

-

Emelie Törling är den härliga svenskan, bosatt i New York, som driver märket Leontine där hon designar smycken, boots och kläder. I det här numret har hon hängt med sin bästis, Tove Lo. Läs hennes underbara intervju mellan två vänner på sidan 73–77. Vad har du på gång just nu?

– Jag gör ett designsama­rbete med ett par av Sveriges hetaste artister som kommer att lanseras i USA i slutet av året! Sedan har jag precis plåtat kampanjen för min första klädkollek­tion, en kollektion med handgjorda och unika plagg sydda här i New York. Och självklart är det nya smycken på gång. Ni får hålla utkik på min blogg loveleonti­ne. com för uppdaterin­gar. Vem vore drömmen att få se i dina smycken?

– Kate Moss, Daria Werbowy eller Léa Seydoux. Vi har Paristema i det här numret, vad är det absolut bästa men även sämsta med Paris enligt dig?

– Det bästa med Paris är området Marais. Jag älskar att bara ströva runt där, fika på de gamla klassiska caféerna och leta vintage. Det sämsta med underbara Paris är att det är omöjligt att få tag på en taxi!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden