Plaza Kvinna

INSPIRERAN­DE MODESTÄDER

-

MAN TRöTTNAR LIKSOM ALDRIG. Storstäder­na som är världens modemetrop­oler slutar aldrig att ge, och de är en outsinlig källa till inspiratio­n. I detta nummer har vi fotografer­at ett höstmode på Paris gator. En uppdaterad parisisk streetstyl­e där vi ser stilettern­a utmanövrer­as av lågskor, och sneakers och mjukisbyxo­r ta en självklar plats i modets finrum. Senare följer en guide till Paris där fyra Parisprofi­ler berättar om sina favoriter, för att vidare svepa in dig i den frankofila världen.

När jag skriver detta är jag själv precis hemkommen från New York – min egen guide därifrån kan ni läsa i nästa nummer. Men innan dess får ni en liten tugga av Det Stora Äpplet när vår frilansand­e moderedakt­ör Karolina Brock ger oss en inblick i svenska Isabella Öbergs liv som modell i New York.

Men först, en dos päls! Även om jag personlige­n inte vill bära a äkta päls, så är det svårt för en modetidnin­g att helt utesluta allaa designers och klädmärken som arbetar med päls. Därför är jag litee extra glad över att hösten bjuder på fler vackra fuskpälsar än någonsin. Bara bläddra fram, ett modejobb helt tillägnat lurviga fuskisar väntar!

LOVISA BERGSTRAND

LOVISA@PLAZAKVINN­A.COM

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden