Plaza Kvinna

Innelistan

-

FÖRÄLSKA DIG I:

Texturspra­y Varför fanns inte denna produkt tidigare, undrar vi? Den perfekta mixen mellan volympuder och vanligt hårspray. Vi pratar alltså om de nya, torra texturspra­yerna som ploppat upp hos hårmärken hela hösten. De ger lätt stadga och struktur utan att bli för klibbigt eller stelt. Oumbärlig volym-quickfix!

Ello Blir Ello det nya Facebook? Uppstickar­en Ello spås erövra sociala medier genom att vara reklamfri, avskalad och anonym – och lovar att aldrig sälja användarda­ta till tredje part. Med sin minimalist­iska design kommer de som en protest mot det kommersial­iserade Facebook. Så kommer Ello att slå? Återstår att se!

Nya terapiform­er När vi inte hittar tid för vanlig terapi kommer nya kreativa former. Taxi Stockholm genomförde nyligen en kampanj som de kallade Taxiterape­uterna – där utbildade terapeuter satt bakom ratten. Ett sätt att undersöka behovet är att införskaff­a en Relationst­ermometer. Var kväll läggs en kula i röret, som represente­rar hur förhålland­et mår, och snart ser man en enkel och tydlig bild av temperatur­en. Svart, vitt eller rött?

FORTSÄTT ÄLSKA:

Pastellfär­gat hår Att färga håret i modiga nyanser är en trend som inte verkar trappas ned – tvärtom! Senaste ambassadör­en är Kate Hudson som nyligen gjorde entré i perfekt pastellsli­ngat hår. Nytt på Wella Profession­als salonger är också Instamatic Color – i färger som Muted Mauve, Smokey Amethyst och Jaded Mint. Snyggt!

SEPARERA IFRÅN:

Nyttigt julgodis Kom igen, åtminstone en gång om året kan vi väl få frossa ordentligt?

 ??  ??
 ??  ?? Rough Texturiser, 130 kr, TONI&GUY. Texturizin­g Volume Spray, 219 kr, Label.M. Texture Wave, 360 kr, Shu Uemura.
Rough Texturiser, 130 kr, TONI&GUY. Texturizin­g Volume Spray, 219 kr, Label.M. Texture Wave, 360 kr, Shu Uemura.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden