Plaza Kvinna

3 X MUSIKTIPS

-

Under 2014 har musikundre­t David Guetta haft framgång på framgång med ny musik. Med den senaste singeln, Dangerous, fortsatte han utveckla sitt sound med influenser från bland annat funken. I skrivande stund väntar vi spänt på albumet Listen som borde nått dig nu.

Soulstjärn­an Mary J. Blige har precis släppt albumet The London Sessions där hon samarbetat med artister och producente­r som Sam Smith, Emile Sandé, Eg White och Naughty Boy. Det var London som blev platsen för hennes jakt efter ett nytt sound. Resultatet är en blandning av hiphop och soul, där hon samarbetat med några av de hetaste brittiska artisterna och producente­rna just nu.

– Titeln 70/30 har fått folk att tro att det handlar om en portkod, någon annan frågade om det handlade om en drink. Men för oss handlar den om längtan bort och tillbaka, och om förväntnin­gar, säger popduon André Carlsson och Isak Friberg om sin singel.

Med sitt alias Llojd, skriver de texter som närmast kan beskrivas som en tonsättnin­g av tonårslive­t. 19 december spelar de på Pustervik i Göteborg.

 ??  ?? David Guetta
David Guetta

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden