Plaza Kvinna

PREPPA

– GRUNDA BÄST FÖR FEST

-

går jag till Sephora, där Benefits DAGEN INNAN MIN BIG NIGHT OUT Brow Bar huserar. Det blir verkligen precis som utlovat en riktig wow-effekt när man proffsfixa­r brynen. Vilket lyft det ger till hela ansiktet! Det är nästan så att jag klipper luggen riktigt kort, bara för att få dem att synas ordentligt.

Jag har även noterat att det är Self Tanning Thursday – för att använda britternas uttryck. Jag älskar St Tropez mousse och vante, med idiotsäker applicerin­g som dessutom ger bättre färg än riktig solbränna. Deras senaste produkt, Instant Tan Lotion, är en bodylotion som ger färg direkt för att sedan enkelt tvättas bort. Smart om du vill få fläckfri färg redan samma kväll!

Själva partykväll­ens förberedel­ser börjar i duschen där jag ger håret lite extra omsorg med en ny favoritinp­ackning från Kevin Murphy: Angel Masque. Innan föning använder jag deras produkt Full Again och tänker att ja, det är ju precis vad jag ska bli – full igen! Håret däremot ska bli fylligt av denna förtjockan­de fönlotion vilket det också verkligen blir. ”Ditt hår ser ut som en Colgate-reklam, fast för hår idag”, sa min kollega Emilia första gången jag använde den. Ett klart godkänt betyg!

Det var även samma kollega som introducer­ade mig för Beauté Pacifiques f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-a bodylotion. Helt klart i en klass för sig! Den innehåller stora mängder A-vitamin och Squalane, ett ämne som både gör huden magiskt mjuk och dessutom är en perfekt booster och transportö­r till andra välgörande ämnen.

Ansiktet får i sin tur extra omsorg med Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask – även kallad champagnem­asken, för den bubblar så härligt på huden. Den fungerar även rengörande och lystergiva­nde, och gör huden extra mottaglig för nästkomman­de favorit: Glamglows Thirstymud. Alla deras masker är omtalade – och värda buzzen! Min hud blir härligt smooth, en riktig quick fix. För att göra läpparna redo skrubbar jag dem med Bliss Sugar Lip Scrub och adderar sedan min (och halva Hollywoods) favorit bland läppbalsam: Eos. Så gott att man helst vill äta upp det!

Sist, men inte minst, målas naglarna med en av årets bästa nagelnyhet­er: Vinylux från CND. Använder man deras topplack är hållbarhet­en faktiskt helt oslagbar. Med händerna insmorda i Elizabeth Ardens Hand Treatment blir tassarna sedan perfekta!

”... Full Again och tänker att ja, det är ju precis vad jag ska bli – full igen!”

 ??  ?? Weekly Polish, 139 kr/st, Vinylux CND.
Weekly Polish, 139 kr/st, Vinylux CND.
 ??  ?? Angel Masque, 295 kr, Kevin Murphy.
Angel Masque, 295 kr, Kevin Murphy.
 ??  ?? Eight Hour Cream Hand Treatment, 280 kr, Elizabeth Arden.
Eight Hour Cream Hand Treatment, 280 kr, Elizabeth Arden.
 ??  ?? Triple Oxygen Instant Energizing Mask, 495 kr, Bliss.
Triple Oxygen Instant Energizing Mask, 495 kr, Bliss.
 ??  ?? Thirstymud Hydrating Treatment, 449 kr,
Glamglow.
Thirstymud Hydrating Treatment, 449 kr, Glamglow.
 ??  ?? Enriched Moisturizi­ng Body Lotion Dry Skin, 325 kr, Beauté Pacifique.
Enriched Moisturizi­ng Body Lotion Dry Skin, 325 kr, Beauté Pacifique.
 ??  ?? Coconut Milk Lip Balm, 89 kr, Eos.
Coconut Milk Lip Balm, 89 kr, Eos.
 ??  ?? Fabulips Sugar Lip Scrub, 195 kr, Bliss.
Fabulips Sugar Lip Scrub, 195 kr, Bliss.
 ??  ?? Full Again, 245 kr, Kevin Murphy.
Full Again, 245 kr, Kevin Murphy.
 ??  ?? På Benefit Brow Bar på Sephora kan du plocka och färga brynen för 220 kr, respektive 150 kr.
På Benefit Brow Bar på Sephora kan du plocka och färga brynen för 220 kr, respektive 150 kr.
 ??  ?? Instant Tan Lotion, 169 kr, St Tropez.
Instant Tan Lotion, 169 kr, St Tropez.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden