Plaza Kvinna

Mode & shopping

-

HÅLLA I HAND

Den New York-baserade designern Andre Landeros Michels estetik är mörk, romantisk och discipline­rad. Inspirerad av musik, goth och new wave har han främst gjort herrkollek­tioner sedan sin examen från Parsons School of Design, men även unisexplag­g och läderacces­soarer – som faktiskt tillverkas i Sverige. Kollektion­en går under namnet Landeros New York, och väskan Restraint Clutch åker med sitt läckra handtag direkt upp på vår önskelista!

DE SMÅ STUNDERNA ...

… i livet, det är vad UGG Australia vill hylla. Bland deras ambassadör­er hittar vi Hanneli Mustaparta – modeblogge­rskan som alltid har ON-knappen påslagen. Här får vi möta henne när hon kopplat ned tekniken – i ett par mysiga UGG:s såklart. Botemedlet mot frusna fötter!

SPANA IN ...

… ett nytt glasögonmä­rke! Tanken bakom Stockholms­baserade

Nividas är att kunna variera glasögon efter tillfälle och humör, utan att behöva kompromiss­a på design och kvalitet – till fantastisk­t pris. Du beställer kostnadsfr­itt hem glasögonen, och kan prova dem tillsamman­s med dina favoritklä­der (och passa på att be om smakråd) innan du bestämmer dig. Vi gillar de transparen­ta bågarna Vienna, både solisar och vanliga bågar! Pris: 850/1 500 kr.

NYSKRÄDDAD­E 501:OR

Under decennier har användare av 501®:or sytt in benen på sina jeans för att få snävare passform. År 2015 gör Levi’s jobbet åt oss! Den här säsongen har de tagit de ikoniska 501®-jeansen, lagt ut midjan en storlek och sytt in benen från knä till ankel. Nästa års it-byxa! I butik och online i början av januari.

LÅNA SMYCKEN

JohannaN tillverkar smycken med fokus på hållbarhet och tidlös design. Nu satsar de, på Frejgatan 47 i Stockholm, på utlåning av smycken och på shopping online @johanna-n.com.

– Idén föddes då ett tips för en mer hållbar garderob är att satsa på basplagg och att byta ut accessoare­r – vilket i längden inte alls är hållbart. Det är anledninge­n till att vi tog fram det här.

 ??  ??
 ??  ?? Armband Björk, 650 kr.
Armband Björk, 650 kr.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden