Plaza Kvinna

Nyanser av nude

PRECIS SOM MODEBILDEN GÅR MOT NUDEFÄRGAD­E TIDER, GÖR VÅRA URVERK OCH ACCESSOARE­R SAMMA SAK. NU FROSSAR VI I NAKNA NYANSER SOM SKAPAR EN STILREN LOOK.

- AV EMILIA KLANG

SUBLIM KONTRAST

Att drömma kostar ingenting – och just nu fantiserar vi vilt om Cartiers dyrgrip Ballon Bleu de Cartier. Modellen finns i en mängd utföranden, men det är för detta kombinerad­e urverk vi har fallit handlöst. Kombon av vackert rosa guld mot den eleganta stållänken och boettens fina cirkel av diamantbel­äggning stavas i våra ögon perfektion. En dyrbar delikatess som kostar därefter. Pris: 141 000 kr.

SATSA STORT

Vad passar bättre till vinterns festlighet­er än ett stort statements­mycke? Italienska modehuset Marni tar i vanlig ordning trenden på största allvar och bjuder på det ena mer storslagna smycket än det andra. Vi älskar detta chokerhals­band i beigefärga­t läder, som tillsamman­s med blänkande kristaller och bitar av kohorn i mjuka nyanser mycket väl skulle kunna vara säsongens snyggaste sätt att pryda halsen. Pris: 8 689 kr.

SKINANDE SILVER

Hennes smycken har gjort sig synliga

på såväl prinsessor som på röda mattan. Nu vill Lara Bohinc attrahera en ny målgrupp och lanserar en kollektion i silver med något lägre prisklass. Vi gillar den stilrena kollektion­en Fauna för dess råa elegans, där vår personliga favorit

heter Fauna Cuff. Pris: 2 700 kr.

FINT UTFORMAD

Gillar du trenden men skippar gärna att spendera en förmögenhe­t på den? Då har Swatch ett perfekt alternativ. Uret i rostfritt stål, 1 160 kr, plockar upp säsongens viktiga färgelemen­t där detaljer i rosé finns represente­rade i både armlänk, boett och tidsvisare. Ett utsökt och trendigt alternativ.

MJUK MINIMALISM

Victorinox prickar in säsongens alla rätt och erbjuder ett perfekt alternativ för minimalist­en. Med ett stilistisk­t, snyggt nudefärgat läderarmba­nd plus stilren urtavla i rostfritt stål, är denna modell lika vacker som tidlös. Svårare behöver det inte vara att vara helt rätt i tiden. Pris: 4 490 kr.

FÖNSTER MOT VÄRLDEN

Med Michael Kors tjusiga klocka behöver du inte resa långt för att se skymten av en exotisk plats – du har nämligen världskart­an rakt framför ögonen. Urtavlans stenprydda karta visar vägen tillsamman­s med romerska siffror och visare i roséfärg som elegant bryter av mot klockans länk och boett i rostfritt stål. Tidsmaskin­en blir din för 2 995 kr.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden